GROEPSPRAKTIJK SIVANA                       MASSAGE, EMDR, HOMEOPATHIE

Ontspanningstherapie bij psychische en lichamelijke klachten op individuele basis.
Het komt steeds vaker voor dat er bij psychologen lange wachttijden zijn. Om die periode te overbruggen, is het maken van een afspraak voor ontspanningstherapie een goed alternatief.
Tijdens een eerste gesprek luister ik naar uw vragen/klachten. Ik vind het belangrijk om te horen. Daaruit vloeit een behandelplan uit.

 

Ontspanningstherapie geeft je grip en inzicht op lichamelijke en mentale spanning. Door verschillende ontspanningstechnieken en ademtherapie ontdek je of onnodig verhoogde lichaamsspanning samenhangt met een probleem of situatie. Je leert adequaat te reageren op lichaamssignalen en zo je lichaam weer de baas te zijn. Hierdoor verkrijg je meer ontspanning, balans, rust in jouw hoofd en kracht in jouw lichaam.

 

Ontspanningsherapie kan helpen bij volgende klachten:

 • hyperventilatie
 • spanningen, PDS
 • (chronische) vermoeidheid / burn-out / uitgeblust gevoel
 • piekeren/slaapproblemen
 • fibromyalgie
 • angst- of paniekaanvallen
 • rusteloosheid
 • stress
 • concentratieproblemen

Herken je onderstaande uitspraken? Dan is ontspanningstherapie mogelijk iets voor jou:

 • Het is een gevoel van een racebaan door mijn lichaam
 • Ik voel onrust in mijn lichaam
 • Het voelt alsof er een appelstukje in mijn keel zit
 • Ik voel druk op mijn borst
 • Het is alsof mijn keel dichtgeknepen wordt
 • Alsof ik de controle over mijn lichaam kwijt ben.

Methodes: Autogene training, Jacobson, visualisatie, hypnotherapie. Tevens wordt gebruik gemaakt van andere technieken zoals NLP, EMDR, NEI®, EE en massage.

 
Reiki I & II-behandelingen
Een methode waarbij de behandelaar universele levensenergie doorgeeft aan de ontvanger door handoplegging. De energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest en heeft het een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen en chakra’s.

 

Energieblokkades die lichamelijke en/of geestelijke problemen veroorzaken, worden verlicht en/of weggenomen zodat de energie weer kan doorstromen.

 


Ik ben ingewijd in de tweede graad en ben in staat om op afstand Reiki-energie naar de ontvanger te sturen. De ontvanger dient hiervoor zelf toestemming te geven. Reiki kan toegepast worden bij breed scala aan klachten, bijv. psychische klachten, depressie, faalangst, lusteloosheid, stress, agressie, onzekerheid en slaapproblemen.

 

Tijdens de behandeling houdt u uw kleding aan.

 

 

Helen met engelen
Dit is een sessie waarin je een healing van de engelen ontvangt. Simone werkt als doorgeefluik voor de engelenenergie en heling. Hierbij wordt onder andere gewerkt aan het loslaten van aardgebonden geesten en entiteiten, negatieve energie ophopingen die blokkades veroorzaken. De effecten van tegen jou gerichte jaloezie en boosheid wat allerlei pijnlijke klachten in het lichaam kan veroorzaken, het reinigen van de chakra's en de aura en het helen van karma.

Prijs: 50 Euro per consult, 50 minuten.

Intuitïef of telepatisch communiceren met dieren
Communicatie kan uitkomst bieden bij gedragsproblemen, angsten, ziekte en ook om liefde tussen mens en dier uit te wisselen.
Veel dieren vinden het fijn om te communiceren, het geeft ze het gevoel begrepen te worden. Ik luister vooral naar ze. De verkregen antwoorden kunnen voor de eigenaar heel verhelderend werken en in bijna alle gevallen een inzicht geven in de oorzaak en daarmee ook de oplossing van het (afwijkende) gedrag.
Uiteraard is communiceren met dieren niet bedoeld als vervanging van behandeling door een dierenarts!

Communicatieconsult met jouw dier op afstand

Om contact te kunnen leggen heb ik een aantal gegevens nodig van het dier:

Naam, geslacht, leeftijd en de reden waarom je een consult aanvraagt.
Prijs: 50 Euro vooraf te betalen. Dit consult is inclusief een verslag met antwoorden/bevindingen per email.

Communicatieconsult op lokatie:
Prijs: 50 Euro contant of via bankoverschrijving.
Dit consult is inclusief een verslag met antwoorden/bevindingen per mail.
Exclusief reiskosten à € 0,28 per kilometer vanaf Sint Jansteen.