COACHING | STRESSMANAGEMENT | AANPAK BURN-OUT

Behoefte aan een goed klankbordgesprek?

Jouw talenten ontdekken en/of je bevrijden van belemmeringen?

Zoek je verdieping in je leven of wil je jezelf ont-wikkelen?

Dan kan coaching heel goed helpen.

 

 

COACHING

Soms hebben we het gevoel dat we onze eigen bestemming niet meer weten. Dat gebeurt vaak en is geen reden tot paniek. Wel het moment om eens langs te komen.

Stel je eens voor dat je een leven kan leiden waar alles mogelijk is en je kiest vanuit je hart.

Een leven waar jij helemaal jezelf kan zijn.

Waar belemmerende overtuigingen en remmende denkpatronen plaatsmaken voor vrijheid, geluk en liefde voor jezelf en anderen. Vanuit zelfvertrouwen, hoge energie en zelfzorg sta jij aan het roer van JOUW leven.

 

STRESSMANAGEMENT

Met coaching gaan we stress leren managen. We gaan samen op zoek naar een manier die jou terug in je kracht laat komen. We kijken naar je energie-gevers en -vreters en tasten jouw grenzen af. Dit gebeurt op zowel fysisch als mentaal gebied. Ons hoofd en lichaam staan nu éénmaal in verbinding met elkaar. Samen zoeken we terug naar de enthousiaste, efficiënte en energieke persoon in jezelf.

 

LOOPBAANCOACHING

Werken is zalig, ergens je tanden in kunnen zetten, bijleren, samen werken met anderen en jezelf steeds beter voelen in je job... Dit scenario geeft niet altijd én voor iedereen de dagdagelijkse realiteit weer. Herken je dit te weinig en wil je dit fundamenteel veranderen?

Het kan! Als coach gaan we samen op zoek naar jouw ambities en drijfveren zodat je voortaan geen wekker meer nodig hebt!

Je zal een antwoord vinden op de vragen zoals "Wat wil ik", "Wie ben ik", "Hoe pak ik het aan"...

 

BURN-OUT COACHING

Elke burn-out is op te lossen. Een burn-out is een energielek, op zowel psychologisch als op lichamelijk vlak. Je komt vast te zitten in je hoofd en hebt het gevoel dat je lichaam je beperkingen oplegt. Herkenbaar?

Samen zoeken we terug naar de enthousiaste, efficiënte en energieke persoon in jezelf.

Pak je een burn-out oppervlakkig aan, is de kans groot dat je hervalt.

 

WANDELCOACHING
Als coach wandel ik met je mee aan de zijlijn. De natuur is onze bondgenoot. De locatie van de wandeling wordt afgestemd op jouw wensen. Het kan in een recreatiegebied bij jou in de buurt plaatsvinden maar het strand of bos behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

 

Voordelen wandelcoaching

  • Je komt mentaal en fysiek in beweging
  • Je bent lekker buiten
  • Door het wandelen ontstaat rust, ruimte en overzicht in je hoofd
  • Je krijgt coaching in een ontspannen en laagdrempelige setting
  • In de natuur ben je er “echt even helemaal uit”. Hierdoor neem je makkelijker afstand van de dagelijkse beslommeringen en patronen.
  • Na een wandeling voelen mensen zich minder angstig of somber en de ontspanning neemt toe.

 

Wat levert een coachingstraject jou op?

Inzicht in de oorzaken. Meer zelfkennis en bewustwording. Je kan denk- en gedragspatronen die jou stress genereren, omzetten naar nieuwe positieve houdingen. Je kan technieken toepassen die voor jou persoonlijk werken om te ontspannen. Je leert opnieuw genieten en waarderen wat er echt toe doet in het leven.

WIE HANDELT VANUIT PASSIE HEEFT GEEN WERK MAAR EEN LEVEN

 

Coach Greet Penneman ondersteunt je in jouw persoonlijk groeipad om het leven te leiden dat jij wil.

Losse sessie 60 min. 75€

Op maat: 60 min. 70€