ENERGETIC SOUNDTOUCH | KLANKSCHAALMASSAGE

Energetic SoundTouch is een therapie waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest. Het geeft ontspanning, is diepgaand en stimuleert in de verschillende lagen van het lichaam en de geest. De klankschaalmassage versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Simone van Ham

- Klankschaaltherapie
- Energetic SoundTouch
- Body Stress Release


Tel.: +316 25 12 28 77
Simone@sivana.nl

ENERGETIC SOUNDTOUCH

In combinatie met Body Stress Release waarbij je de wortel van jouw klacht op fysiek, mentaal en emotioneel aanpakt geeft een diepe werking in jouw welzijn en gezondheid.
Energetic SoundTouch geeft inzicht, ontspanning, is diepgaand en stimuleert in de verschillende lagen van het lichaam en de geest.

Het werken met energie door middel van klank, resonantie in de aura, chakra's, op de meridianen en reflexpunten zorgt voor een totaal therapeutisch effect op de gehele mens.

Er wordt met klankschalen, zowel kristal als de metalen klankschalen en stemvorken gewerkt.

Effecten Energetic SoundTouch
Het rustgevende effect werkt snel en brengt energiebanen weer in evenwicht.
Enkele andere positieve effecten zijn:

  • vermindering van (gewricht)pijnen
  • maakt spieren los
  • meer in contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie
  • activeren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen
  • lichamelijk en geestelijke ontspanning, meer harmonie in denken en voelen
  • meer balans op energieniveau
  • het helen van blokkades in de aura, chakra's en ziel

KLANKSCHAAL-THERAPIE

Klankschaalmassagetherapie biedt diepe ontspanning aan het lichaam.
De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen.

 

De klankschaalmassage versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Het is een prima manier om te ontspannen en kan op zichzelf staan, en het kan ook gebeuren dat er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren. In dat geval kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken. Een klankschaalmassage kan ook een goede therapeutische ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

 

Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan.

 

De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. Een weldaad voor lichaam en geest!