KLASSIEKE HOMEOPATHIE

Klassieke homeopathie is een holistische geneesmethode gebaseerd op de wetten van de natuur, die tot in perfectie is ontwikkeld met als doel de gezondheid zo zacht, snel en blijvend mogelijk te herstellen.

 

  • Klassieke homeopathie is een beproefde geneesmethode die al meer dan 200 jaar succesvol wordt ingezet bij zowel acute als chronische klachten.
  • Homeopathische behandeling richt zich erop uw eigen geneeskracht te herstellen en versterken, waardoor klachten (die het resultaat zijn van een onvoldoende werkende geneeskracht) zullen verdwijnen en ook niet steeds terug zullen keren.
  • Homeopathie is bij verantwoorde toepassing effectief, veilig en onschadelijk en daarom geschikt voor iedereen, waaronder zwangeren, baby's en (kleine) kinderen, heel gevoelige mensen, mensen met een kwetsbare gezondheid en dieren.
  • In tegenstelling tot reguliere medicatie, heeft u van goed geselecteerde homeopathische middelen steeds minder nodig en bestaan er geen schadelijke bijwerkingen.

 

Wilt u meer weten over de werking van homeopathie, homeopathische behandeling en met welke klachten u bij de homeopaat terecht kunt? Kijk op https://www.homeopathiepraktijkwelling.com/

 

Tarieven en vergoedingen

Eerste consult (60 - 90 min): 100€ (excl. middelen)

Vervolgconsult (45 - 60 min): 80€ (excl. middelen)

Acuut (telefonisch) consult (gemiddeld 15 - 30 min): 25€ per kwartier (excl. middelen)

Middelen inclusief versturen: 17,50€

 

Bij verhindering dienen afspraken 24 uur van tevoren te worden afgezegd, anders ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Dank voor uw medewerking en begrip.

 

Mijn praktijk is opgenomen in de Vergelijk en Kies van VGZ. Als register-therapeut worden mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar.

 

Vergoedingenoverzicht 2020:

https://329915a8-9845-4248-b095-9cf4ec5d0879.filesusr.com/ugd/8afb9e_b7d3dad7a6e14aa38e80db6d289043be.pdf

 

Tarieven dier

Eerste consult (60 min): 65€ (excl. middelen)

Vervolgconsult (30 - 60 min): 45€ (excl. middelen)

Acuut (telefonisch) consult (15 - 30 min): 25€ per kwartier (excl. middelen)

Middelen inclusief versturen: 17,50€

 

Bereikbaarheid praktijk

De praktijk is op werkdagen van 8.00 - 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken en vragen over uw behandeling. Indien ik niet in staat ben de telefoon direct te beantwoorden kunt u een bericht achterlaten; dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Alleen voor echte spoedgevallen is de praktijk ook bereikbaar in de avonduren en weekenden. Geeft u dit duidelijk aan in uw bericht, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Het telefoonnummer van de praktijk is +31 6 28 22 91 07.

 

Meer informatie over de praktijk (bereikbaarheid, beroepsvereniging, klachtenregeling, privacy-regelement, workshops, etc.), vindt u op de website: https://www.homeopathiepraktijkwelling.com/praktijkinfo