(DUO)massages, zwangerschap, lymfedrainage, TRIGGERPOINT, SPORT, CUPPING, pulsing, voetreflex, etc.


Massage is voor iedereen. Iedereen is uniek en heeft daarom ook behoefte aan een unieke, op maat gemaakte massage.

Wij nemen de tijd voor jou door te luisteren wat jouw klachten en wensen zijn. Hier passen wij de massage op aan. Na de massage praten we nog even na onder het genot van een glaasje water, zodat je met een ontspannen en vitaal gevoel de deur uit gaat.
Lees onderaan deze pagina de contra-indicaties voor massages.

WIJ GEVEN GEEN EROTISCHE MASSAGES!

Ontspanningsmassage. Dit is de meest gekozen massage.
Kom je voor het eerst? Dan is dit de beste keuze om kennis te maken met massage.

20 min. 35 Euro (nek/schouders/rug)

50 min. 50 Euro (gehele lichaamsmassage)

Een klassieke Zweedse ontspanningsmassage met strijkingen, knedingen en fricties voor een betere doorbloeding van de spieren en een heerlijk gevoel van welbevinden nadien.

 

Sportmassage (nek/schouders/rug OF armen en benen) 50 min. 60 Euro

Een stevige massage die gericht is op het stimuleren van de spierdoorbloeding waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit spieren worden gehaald zodat afvalstoffen worden afgevoerd.

Een combinatie van sportmassage (nek/schouders/rug OF armen en benen) van 30 min. met een ontspanningsmassage (20 min.) is ook mogelijk.

 

Zwangerschapsmassage 50 min. 50 Euro (vanaf 12 weken zwangerschap)

Gefeliciteerd met uw zwangerschap! Laat u in de watten leggen tijdens deze deugddoende massage. Het geeft ontspanning doordat het zenuwstelsel wordt gekalmeerd en gelukshormonen vrijkomen die zorgen dat jij en jouw baby zich prettig voelen.

Veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap kunnen zijn: vermoeidheid, nek- rug- en bekkenklachten, het vasthouden van vocht, onrustige ledematen, slecht slapen, hoofdpijn, enz.

 

Hotstone massage 55 min. 55 Euro (niet bij buitentemperatuur van 25 Graden en hoger)

Een massage met warme stenen dat een ontspannend effect op het zenuwstelsel heeft en ideaal bij stijve spieren.

Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen, afvalstoffen worden uit het lichaam weggevoerd, het draagt bij aan het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Ook bij fibromyalgie kan een hotstonemassage soelaas bieden.

 

Duomassage (massage voor 2 personen tegelijk) op woensdag of vrijdag, andere dagen in overleg.

Ontspanningsmassage 50 min. 100 Euro

Hotstonemassage 50 min. 110 Euro

Boek nu gezellig samen met je partner, vriendin, vriend, vader of moeder een duo massage. Tijdens deze massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen massagetherapeute.

Bij uitstek een origineel cadeau waar je zelf tegelijk van mee kan genieten. Deze massage is alleen per email of telefoon te boeken.


Triggerpointmassage 50 min. 60 Euro

Chronische pijn, zeurende pijn, onbegrepen pijn? De kans is groot dat pijn wordt veroorzaakt door triggerpoints: actieve, pijnlijke drukpunten.

Triggerpoints zijn kleine, zeer pijnlijke verhardingen in een spier. Het triggerpoint bestaat uit minuscule spiervezels, die verkrampt vastzitten in een 'spierknoop' of 'spierbundel'. De normale toevoer van zuurstof en voedingsstoffen wordt hierdoor bemoeilijkt en afvalstoffen kunnen niet weg. Het gevolg is dat de spier korter wordt en slechter doorbloed raakt. Dit vermindert de normale spierkracht: de spier wordt zwakker. Spieren rondom het triggerpoint gaan zich spannen om taken over te nemen, en kunnen op hun beurt triggerpoints ontwikkelen. Zo ontstaat er niet alleen pijn in en rondom het triggerpoint, maar vaak juist op veel verdere afstand. Zo kan een triggerpoint in de nek zware hoofdpijn geven, of een triggerpoint in de schouder leiden tot pijn in de hele arm.

Door het uitoefenen van druk in de spieren op deze triggerpoints kunnen de pijnklachten afnemen of verdwijnen.

 

Lymfedrainagemassage 50 min. 50 Euro

Manuele Lymfedrainage volgens Vodder is een oppepper voor het immuunsysteem

 

Deze massage is speciaal bedoeld voor het wegwerken van lymfe-oedeem (een teveel aan vocht in het lichaam) en het immuunsysteem versterkt.

Blokkades in de vochthuishouding kunnen tot veel klachten leiden. Ze veroorzaken vochtophopingen en vervuilen het lichaam, waardoor er negatieve gevolgen kunnen ontstaan voor het functioneren van het hele lichaam en de geest.

 

Cuppingmassage 50 min. 60 Euro

Tijdens deze zeer pittige massage treedt onder de vaccumcups een sterke doorbloeding op. De cups vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën. Het is vooral effectief bij rug- en schouderklachten.

 

Voetreflexmassage 50 min. 50 Euro

In de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle klieren, organen, ledematen en andere delen van het lichaam.

Het is een pittige voetmassage waarbij spanningen opgeheven worden, de eigen genezingskracht van het lichaam gestimuleerd wordt en het immuunsysteem versterkt.

 

Pulsing/Traegertechniek 50 min. 50 Euro

Tijdens deze zachte massage houdt u uw kleding aan.

Dit is een dynamische massagevorm, bedoelt om ontspanning te brengen door jouw lichaam losser te maken aan de hand van schud- en wiegtechnieken.

Het onderbewustzijn wordt uitgenodigd los te laten waardoor een gevoel van ontspanning en rust ontstaat. Het brengt soepelheid en zachtheid in je lichaam en geest; je lichaam voelt hierna heel licht aan.

 

Massage tijdens of na kanker 50 min. 50 Euro

Massage kan helpen de bijwerkingen van de chemotherapie en bestraling te verminderen en de kwaliteit van leven en welzijn verbeteren.

Massage bij kanker is in elk stadium mogelijk ter verbetering van ontspanning en bij het verminderen van pijn, vermoeidheid en angst.

 

Vlindermassage 50 min. 50 Euro

De zachte massage d.m.v. strijkbewegingen stimuleert de oorspronkelijke werking van de blaasmeridiaan en zenuwen op de rug.

Tevens worden de nek/schouders, onderarmen en benen behandeld, ook d.m.v. strijkbewegingen.

Het creëert super veel ontspanning in alle organen van het lichaam en voelt als een zachte koestering. Tijdens deze behandeling houdt u uw kleding aan.

 

Polariteitsmassage 50 min. 50 Euro

Bij deze massage is het doel om de doorstroming van levensenergie te stimuleren. Een teveel of een te weinig aan spanning in huid-, spier-, orgaanweefsel of in gewrichten, blokkeert de doorstroming van deze energie. Deze behandeling kan desgewenst gecombineerd worden met Reiki. Tijdens deze massage houdt u uw kleding aan.

 

4 handsmassage 50 min. 100 Euro (op woensdag en vrijdag, andere dagen in overleg)
Twee massagetherapeuten voeren synchroon de behandeling uit. De massage is helend bij vermoeidheid, stress en pijn in spieren en gewrichten.
De 4 handsmassage wordt ervaren als een bad van vertrouwen, aandacht en zorg. Als je één-op- één wordt gemasseerd, kun je wellicht raden welk patroon de handen volgen. Bij een massage door vier handen is dat vrijwel onmogelijk en kun je niet anders dan je overgeven aan de behandeling. Dat maakt een vierhandsmassage een verrassende ervaring die vraagt om loslaten en vertrouwen.

Absolute contra indicaties (geen massage met olie mogelijk) bij:

 • Koorts, infectieziekten, verkoudheid, virussen zoals griep of covid
 • Ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling
 • Besmettelijke huidaandoeningen
 • Ernstige hart- of vaatziekten
 • De zwangerschap de eerste 3 maanden

Absolute contra indicaties voetreflexmassage:

 • De zwangerschap de eerste 3 maanden
 • Zwangerschap met risicofactoren – moeilijk zwanger geraakt
 • Ernstige nierklachten – de nieren kunnen de door relflex zone massage vrijgemaakte afvalstoffen niet voldoende afvoeren
 • Ernstige hart- en schildklierklachten of mensen met pacemaker

Plaatselijke contra indicaties waarbij de aangedane plek niet wordt behandeld:

 • Ontstekingen
 • Vaataandoeningen/Spataderen
 • Fracturen/Kneuzingen/Blauwe plekken
 • Zwemmerseczeem/Kalknagels/schimmelinfecties
 • Trombose
 • Open wonden
 • Psoriasis
Ga niet volledig uit van wat hier beschreven staat, als u denkt dat u wel gemasseerd kan en wil worden, overleg dan even uw de huisarts. Er zijn ook massagevormen die qua gezondheidsbevordering wel bij u kunnen passen. Bellen met ons mag ook altijd!