Groepspraktijk Sivana St. Jansteen: alles voor body, mind, HEART & Soul

MASSAGES

Ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage met strijkingen, knedingen en fricties voor een heerlijk gevoel van welbevinden.

20 min. 30€

50 min. 50€

75 min. 75€

 

Duo ontspanmassage (massage voor 2 personen tegelijk).

Geniet samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Sharing is caring!

Een klassieke ontspanningsmassage met strijkingen, knedingen en fricties voor een heerlijk gevoel van welbevinden.

50 min. 100€

 

Hotstonemassage

Een massage met warme stenen dat een ontspannend effect op het zenuwstelsel heeft en ideaal bij stijve spieren.

Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen, afvalstoffen worden uit het lichaam weggevoerd. Ook bij fibromyalgie kan een hotstonemassage soelaas bieden.

50 min. 55€

 

Duo hotstonemassage (massage voor 2 personen tegelijk)

Geniet samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Sharing is caring!

Een lichaamsmassage met warme stenen dat een ontspannend effect op het zenuwstelsel heeft en ideaal bij stijve spieren.

Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen, afvalstoffen worden uit het lichaam weggevoerd.

50 min. 110€

 

Zwangerschapsmassage (vanaf 12 weken zwangerschap)

Veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap zijn: nek- rug- en bekkenklachten, vocht vasthouden, slecht slapen, hoofdpijn, vermoeidheid, enz.

De massage geeft ontspanning doordat het zenuwstelsel wordt gekalmeerd waardoor gelukshormonen vrijkomen die ervoor zorgen dat ook jouw baby zich prettig voelt in jouw buik.

50 min. 50€

 

Sportmassage

Een sportmassage is een stevige massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren waarbij bindweefsel wordt losgemaakt, knopen uit spieren worden gehaald opdat de afvalstoffen in de spieren sneller worden afgevoerd.

25 min. 45€

50 min. 60€

 

Triggerpointmassage

Triggerpoints zijn kleine, pijnlijke spierknoopjes die voor veel klachten zorgen. Door het uitoefenen van druk in de spieren kunnen de pijnklachten afnemen of verdwijnen.
25 min. 45 €

50 min. 60 €

 

Lymfedrainagemassage

Met behulp van lymfedrainage is het mogelijk om een grote reiniging van het lichaam uit te voeren! Het stimuleert de lymfeklieren die het vocht en afvalstoffen uit het lichaam verwijderen. Tevens vervoert het de witte bloedcellen door het lichaam. Deze zijn cruciaal omdat deze vechten tegen virussen en bacteriën.

50 min. 50€

 

Cupping / Vacussage

Tijdens deze pittige massage treedt onder de cups een sterke doorbloeding op. De cups vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën.

Het is vooral effectief bij rug- en schouderklachten, hoofdpijn, pijnlijke menstruatie, maag- en darmklachten, zwakke spijsvertering, chronische verkoudheid.

50 min. 60€

 

Voet- en/of handreflexmassage

Je handen en voeten gebruik je de hele dag en wordt er te weinig aandacht aan gegeven. In de handen en voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle klieren, organen, ledematen en andere delen van het lichaam.

Het is een pittige en toch zalige massage waarbij spanningen opheffen, de eigen genezingskracht van het lichaam gestimuleerd wordt en het immuunsysteem versterkt.

50 min. 50€

 

Tragertechniek

De Tragerbehandeling is gericht op ontspanning en grotere beweeglijkheid. Door de zachte, ritmische bewegingen en aanraking leer je dieper te ontspannen, vrijer te bewegen en krijg je het weldadige gevoel thuis te zijn in je lichaam.

Heb je (nek/schouders/rug)klachten, fysieke beperkingen na trauma (operatie, val, ongeluk), fysieke klachten en beperkingen door aandoeningen als Parkinson of MS, wil je meer bewegingsvrijheid en balans wilt ervaren? Dan is deze behandeling voor jou! Ook zonder klachten kan dit heerlijk zijn om te ervaren.

50 min. 50€

 

Massage tijdens of na kanker (hand/voet of lichaamsmassage)

Dit kan helpen de bijwerkingen van de chemotherapie en bestraling te verminderen en de kwaliteit van leven en welzijn verbeteren. Dit is in elk stadium mogelijk ter verbetering van ontspanning, bij het verminderen van pijn, vermoeidheid en angst.

50 min. 50€

 

Vlindermassage

De vlindermassage is een massage van de rug, onderarmen en onderbenen waarbij dezelfde beweging steeds herhaald wordt waardoor het een meditatief karakter krijgt. De massage stimuleert en herstelt de oorspronkelijke werking van de zenuwen en meridianen. Het prikkelen van deze banen draagt bij aan harmonie en balans in het lichaam en geest.

50 min. 50€

 

Polariteitsbehandeling

Bij deze manier van handoplegging is het doel om de doorstroming van levensenergie te stimuleren. Een teveel of een te weinig aan spanning in huid-, spier-, orgaanweefsel of in gewrichten, blokkeert de doorstroming van deze energie. Tijdens deze behandeling houdt u uw kleding aan.

50 min. 50€

 

Geen massage bij:

• Ernstige hart- en vaataandoeningen

• Trombose

• Koorts, infectie en infectieziekte (griep, long- en keelontsteking)

• Zwangerschap tot de 12e week

• Besmettelijke huidziekte

 

Massage met aangepaste druk en/of techniek bij:

• Lichte vaataandoeningen

• Spierscheur, kneuzing of (open) verwonding

• Niet besmettelijke huidziekte

• Spataderen