EMDR | NEI | EMOTIONEEL EVENWICHT | REIKI | HELEN MET ENGELEN | dierentolk

EMDR therapie 50 min. 50


EMDR is een doeltreffende therapie om ingrijpende ervaringen te verwerken met blijvend resultaat.

Een schokkende ervaring kan in 1 sessie worden losgekoppeld van de traumatische verankering in de hersenen. Denk aan de gevolgen van ontslag, scheiding, mishandeling, pesten, verlies van een dierbare, ziekte, mishandeling, incest, schokkend nieuws, verkrachting, ongeluk, oorlogstrauma, ramp, overval, bedrog, ongeval, PTSS, etc.

___________________________________________________

NEI COACHING 50 min. 50

 

Neuro Emotionele Integratie is een efficiënte methode waarbij je al binnen 1 behandeling indrukwekkende resultaten kunt merken, doordat de echte oorzaak achter de klacht aangepakt wordt.

U krijgt inzicht in uw belemmerende gedragspatronen welke gerelateerd zijn aan uw klacht of probleem.

De door u beoogde doelen worden makkelijker behaalden dat uw gewenste gedragsverandering is blijvend (denk aan fobieën, angst, gebrek aan zelfvertrouwen, etc.).
___________________________________________________

EMOTIONEEL EVENWICHT 50 min. 50

Een prima manier om lichamelijke of geestelijke blokkades op te lossen.

Deze therapievorm is gebaseerd op de oeroude kennis van de energiebanen in uw lichaam.
U zult de relatie gaan zien tussen hoe u zich lichamelijk voelt en hoe u zich gedraagt. Dit geeft u de sleutel in handen om dat te creëren wat u wilt.

Lage eigenwaarde, fobieën, depressies, hoofdpijn, moeheid en nervositeit zullen tot het verleden behoren.
Emotioneel Evenwicht is de eerste stap naar totale vitaliteit.

___________________________________________________

Relaxatietherapie/burn-out begeleiding 50 min. 50

Het komt steeds vaker voor dat er bij psychologen lange wachttijden zijn. Om die periode te overbruggen, is ontspanningstherapie een goed alternatief.

Het geeft je grip en inzicht op lichamelijke en mentale spanning. Door verschillende ontspanningstechnieken en ademtherapie ontdek je of onnodig verhoogde lichaamsspanning samenhangt met een probleem of situatie.
Je leert adequaat te reageren op lichaamssignalen. Hierdoor verkrijg je meer ontspanning, balans, rust in jouw hoofd en kracht in jouw lichaam.

Het helpt bij hyperventilatie, CVS, piekeren, slaapproblemen, stress, etc.
___________________________________________________

Reiki behandelingen 50 min. 50

 

Reiki is een methode waarbij de therapeut universele levensenergie doorgeeft aan de ontvanger door handoplegging.

 

De energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest en heeft het een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen en chakra’s.

Reiki kan toegepast worden bij psychische klachten, depressie, faalangst, lusteloosheid, stress, agressie, onzekerheid en slaapproblemen, etc. Tijdens de behandeling houdt u uw kleding aan.

 

Tijdens de behandeling houdt u uw kleding aan.

___________________________________________________

Angels healing 50 min. 50

Bij een engelen healing vindt heling plaats d.m.v. liefdevolle energie van de engelen. Tijdens deze healing worden de chakra's en aura gereinigd van onzuiverheden zoals: koorden, angsten, blokkades die zelfs pijn kunnen veroorzaken, karmische banden, tendensen tot verslaving, etc. Het kan inzicht en verlichting brengen bij klachten zoals vermoeidheid, stress, pijn, onbegrepen angsten, onvrede, etc.

__________________________________________________ Intuïtief communiceren met dieren 50 min. 50

 

Intuïtief communiceren betekent geestelijke of fysieke ervaringen waarnemen in de vorm van woorden, beelden, geluiden of gevoelens.
Het is een non-verbale vorm van communicatie. Een universele taal. Het heeft niets te maken met het lezen van lichaamstaal. Dieren hebben een zeer complexe gevoelswereld en via deze intuïtieve waarneming kunnen wij hun wereld binnentreden.

Een consult gebeurt op afstand d.m.v een foto van het dier.

Wanneer een consult?
Bij gedragsproblemen van dieren, om te ontdekken hoe een dier zich voelt of pijn lijdt, bij het opsporen van ziektes of aandoeningen (in samenwerking met de dierenarts), bij onverklaarbare angsten, bij de vraag of een dier eraan toe is afscheid te nemen van het leven en of het daarbij hulp nodig heeft, een nieuw huisgenoot, energie- en pijnbehandelingen,  consulten met overleden dieren.