Burn-out

ONTSPANNINGSTHERAPIE | BURN-OUT

Een coach is iemand die in de vorm van begeleiding erop gericht is om mensen in positieve zin te veranderen. Een coach stuurt en ondersteunt om resultaten te bereiken en ontwikkeling te brengen in een individu. Door persoonlijke begeleiding verkrijgen mensen inzicht. Dit leidt tot succes, plezier en levensgeluk.

Coaches zijn opgeleid om goed te luisteren, te observeren en hun plan van aanpak af te stemmen op de individuele wensen van de klant. Coaches zorgen ervoor dat de mensen zelf achter de antwoorden komen.

De wortels van coaching liggen in de positieve psychologie. Hierbij ligt de nadruk op de mogelijkheden en niet op de onmogelijkheden.

Ben jij klaar met ongezonde stress en ben jij klaar voor positieve veranderingen? Boek dan jouw afspraak bij Simone of Greet!

Simone van Ham
Tel.: +316 25 12 28 77
Simone@sivana.nl

– Ontspantherapeut

– Burn-out coach

– HSP coach

Greet Penneman

Tel.: +32 474 26 66 27
info@greetpenneman.be

– Holistisch Coach
(burn-out / loopbaan / stressmanagement)

– Trainer

 

ONTSPANTHERAPIE

Meer en meer is er behoefte aan ontspanning, onthaasting. Stress, spanningen en presteren staan centraal in onze maatschappij, waardoor we vaak op onze lichamelijke en emotionele reserves teren. Ontspanningstherapie kan een oplossing bieden.

Ontspanningstherapie leert je lichamelijk en mentaal tot rust te komen. Het leert je stress gerelateerde klachten en spanningen te verlichten tijdens de sessie en het dagelijks leven zodat je om kan gaan met stressvolle situaties.

Diverse oefeningen en technieken, zoals ademhalingsoefeningen, lichaamshouding, lichaamsbeweging, constructief leren omgaan met je gedachten, visualisatie en meditatie.

Ontspanningstherapie kan helpt bij diverse problemen, zoals, angst, paniekaanvallen, faalangst, PTSS, agressie, slaapproblemen, herstel burn-out, hyperventilatie, vermoeidheid, maag –en darmklachten, hartkloppingen of zelfs huidaandoeningen zoals eczeem.

Al jouw zintuigen worden weer geactiveerd en op scherp gezet zodat je steviger in je schoenen staat en jouw leven voluit kan leven in harmonie zoals jij dat wilt.

BURN-OUT BEGELEIDING

Een traject bij overspanning en burn-out bestaat uit een aantal fases.
Gedurende de eerste fase richten we ons op vitaliteit en klachtenreductie. Zelf ontdekken en doen wat goed voor je is waardoor je je beter gaat voelen.

De tweede fase kom je er samen met de coach achter welke overtuigingen en patronen daaraan ten grondslag liggen. Die kunnen heel hardnekkig zijn. Samen kijken we hoe je daarmee om kunt gaan. Hoe je nieuw gedrag en gevoel kunt inzetten.

Pas als deze fases oke voelen voor jou, kan er overgegaan worden naar de 3e fase: eventuele werkhervatting op dezelfde werkplek, in het bedrijf of elders. Waar deuren wellicht zullen sluiten, worden ergens anders deuren geopend. Dat is een spannende uitdaging, maar jij kan dat aan: feel the fear and to it anyway!

Samen met de stress en burn out coach ga je er concreet mee aan de slag.
Onze coachingstrajecten duren nooit langer dan nodig is. Tijdens de coaching maken we gebruik van effectieve coachingstechnieken. Er wordt onder andere gewerkt met EMDR, NEI, EE, ontspanningstechnieken, etc.

Reviews

Sivana is dé praktijk waar jij en jouw body-mind-soul alle aandacht krijgt. Een warme sfeer. Een plaats waar je mag “zijn”. 

Contact

Groepspraktijk Sivana
Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone@sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091

KVK Terneuzen 58783814
BTWnr.: NL001572895804