Groepspraktijk Sivana St. Jansteen: alles voor body, mind, HEART & Soul

EMDR, BODY STRESS RELEASE EN MEER

EMDR therapie 75 min. 75 Euro

EMDR is een doeltreffende therapie om ingrijpende ervaringen te verwerken met blijvend resultaat.

Een schokkende ervaring kan in 1 sessie worden losgekoppeld van de traumatische verankering in de hersenen. Denk aan de gevolgen van ontslag, scheiding, mishandeling, pesten, verlies van een dierbare, ziekte, mishandeling, incest, schokkend nieuws, verkrachting, ongeluk, oorlogstrauma, ramp, overval, bedrog, ongeval, PTSS, etc.

ENERGETIC SOUNDTOUCH 60 min. 60 Euro

Dit is een therapie waarbij klank en trilling ontspannend en diep werkt op het lichaam en geest. Het werken met klank in de aura, chakra's, meridianen en reflexpunten zorgt voor een totaal therapeutisch effect. Er wordt met kristalschaal, metalen schaal en stemvorken gewerkt. Het is altijd een op maat gemaakte behandeling. Positieve effecten: ontspanning, rustig, energiebanen in evenwicht, vermindering van (gewrichts)pijn, contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht, het activeren van je zelfgenezend vermogen en het helen van blokkades in aura, chakra's en ziel.

 

NEI COACHING 75 min. 75 Euro

Neuro Emotionele Integratie is een efficiënte methode waarbij je al binnen 1 behandeling indrukwekkende resultaten kunt merken, doordat de echte oorzaak achter de klacht aangepakt wordt.

U krijgt inzicht in uw belemmerende gedragspatronen welke gerelateerd zijn aan uw klacht of probleem.

De door u beoogde doelen worden makkelijker behaalden dat uw gewenste gedragsverandering is blijvend (denk aan fobieën, angst, gebrek aan zelfvertrouwen, etc.).

EMOTIONEEL EVENWICHT 75 min. 75 Euro

Een prima manier om lichamelijke of geestelijke blokkades op te lossen.

Deze therapievorm is gebaseerd op de oeroude kennis van de energiebanen in uw lichaam. U zult de relatie gaan zien tussen hoe u zich lichamelijk voelt en hoe u zich gedraagt. Dit geeft u de sleutel in handen om dat te creëren wat u wilt.

Lage eigenwaarde, fobieën, depressies, hoofdpijn, moeheid en nervositeit zullen tot het verleden behoren. Emotioneel Evenwicht is de eerste stap naar totale vitaliteit. De methode werkt snel en doeltreffend.

 

Ontspanningstherapie en burn-out begeleiding 60 min. 60 Euro.

Het komt steeds vaker voor dat er bij psychologen lange wachttijden zijn. Om die periode te overbruggen, is ontspanningstherapie een goed alternatief.

Het geeft je grip en inzicht op lichamelijke en mentale spanning. Door verschillende ontspanningstechnieken en ademtherapie ontdek je of onnodig verhoogde lichaamsspanning samenhangt met een probleem of situatie. Je leert adequaat te reageren op lichaamssignalen. Hierdoor verkrijg je meer ontspanning, balans, rust in jouw hoofd en kracht in jouw lichaam.

Het helpt bij hyperventilatie, CVS, piekeren, slaapproblemen, stress, etc.

Reiki I & II-behandelingen 50 min. 50 Euro

Een methode waarbij de behandelaar universele levensenergie doorgeeft aan de ontvanger door handoplegging. De energie vindt zelf haar weg door het lichaam en de geest en heeft het een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen en chakra’s.

Ik ben ingewijd in de 2e graad kan op afstand Reiki sturen.

Het kan toegepast worden bij psychische klachten, depressie, faalangst, lusteloosheid, stress, agressie, onzekerheid en slaapproblemen, etc.

Tijdens de behandeling houdt u uw kleding aan.


Helen met engelen 60 min. 60 Euro

Een healing van de engelen. Er wordt gewerkt aan het loslaten van aardgebonden geesten en entiteiten, negatieve energie ophopingen die blokkades veroorzaken.

 

Intuitïef of telepatisch communiceren met dieren

Communicatie kan uitkomst bieden bij gedragsproblemen, angsten, ziekte en ook om liefde tussen mens en dier uit te wisselen.

Veel dieren vinden 't fijn om te communiceren, het geeft ze het gevoel begrepen te worden. Ik luister vooral naar ze. De verkregen antwoorden kunnen voor de eigenaar heel verhelderend werken en in bijna alle gevallen een inzicht geven in de oorzaak en daarmee ook de oplossing van het (afwijkende) gedrag.

Uiteraard is communiceren met dieren niet bedoeld als vervanging van behandeling door een dierenarts!

Communicatieconsult met jouw dier op afstand

Om contact te kunnen leggen heb ik een aantal gegevens nodig van het dier:

Naam, geslacht, leeftijd en de reden waarom je een consult aanvraagt.

Prijs: 50 Euro vooraf te betalen. Dit consult is inclusief een verslag met antwoorden/bevindingen per email.

Communicatieconsult op locatie of afstand 50 Euro per behandeling.

Dit consult is inclusief een verslag met antwoorden/bevindingen per mail.

Exclusief reiskosten à € 0,28 per kilometer vanaf Sint Jansteen.