SIVANA MASSAGE- & EMDR-THERAPIE

EMDR therapie 50 min. 50 Euro

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort EMDR, is een zeer eenvoudige therapie om ingrijpende ervaringen te verwerken met blijvend resultaat.


Een schokkende ervaring kan in 1 sessie worden losgekoppeld van de traumatische verankering in de hersenen. Denk aan de gevolgen van ontslag, scheiding, mishandeling, pesten, verlies van een dierbare, ziekte, mishandeling, incest, schokkend nieuws, verkrachting, ongeluk, oorlogstrauma, ramp, overval, bedrog, ongeval, PTSS, etc.


SYMPTOMEN VAN TRAUMA

Er kan sprake zijn van een onverwerkt trauma bij deze symptomen: angsten, slaapproblemen, nachtmerries, piekeren, stress, verhoogde spanning, paniek, laag zelfbeeld, agressiviteit, schaamte, vermijdingsgedrag, destructieve tendensen, schuldgevoelens, chronisch slecht humeur, neurosen, fobieen, sociale- en relatieproblemen.

 

HOE VERLOOPT EEN EMDR SESSIE?

Een sessie duurt max. 1 uur. De therapeut zal de client laten terugdenken aan de gebeurtenis: de beelden, gevoelens en gedachten. In combinatie met een eenvoudige links-rechts beweging met de ogen of door een klikgeluid worden deze gedachten, beelden gevoelens losgekoppeld en vervangen door gewenste beelden en overtuigingen.

 
Zowel uw eet- en leefwijze, evenals uw emotionele gesteldheid en de erfelijke invloeden en omgevingsfactoren maken wie u bent en hoe u zich voelt. Past dit alles als een puzzel in elkaar? Dan bent u in harmonie en balans en stroomt de energie vrij door uw lijf. U voelt zich fit en vitaal en heb geen lichamelijke en geestelijke klachten. U zit gewoonweg goed in uw vel.
Wanneer de energiestroom geblokkeerd wordt, omdat u langdurig kampt met veel spanningen door werk of privéproblemen, kan dit zich uiten door hoofdpijn, maagklachten, hoge bloeddruk, concentratieproblemen, slapeloosheid, neerslachtigheid, continue verkouden, allergieën die verergeren, etc. De holistische zienswijze is dat je dan uit balans bent. Door het nemen van bijv. holistische massages kan het zelfregulerende vermogen van het lichaam zijn werk doen en energieblokkades wegnemen. Tevens kan het u helpen beter de signalen van het lichaam te interpreteren. Want als u zichzelf begrijpt, aanvoelt en weet wat u energie geeft, kunt u zichzelf holistisch gewoon gezond houden.

 

 

 

NEI COACHING 50 min. 50 Euro

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Dit is een zeer efficiënte methode waarbij je al binnen één behandeling indrukwekkende resultaten en veranderingen kunt merken. Dat komt doordat NEI de echte oorzaak achter de klacht aanpakt en niet alleen het symptoom.

Met NEI kunt u inzicht krijgen in uw belemmerende gedragspatronen en sabotage mechanismes welke gerelateerd zijn aan uw klacht of probleem. Binnen één tot enkele sessies kunt u deze patronen en mechanismes doorbreken.

Verder wordt u bewust dat de door u beoogde doelen makkelijker te behalen zijn en dat uw gewenste gedragsverandering blijvend kan zijn (denk aan stoppen met roken, afslanken en van een fobie of allergie afkomen).

Na één behandeling zult u zich waarschijnlijk al energieker voelen en zit u lekkerder in uw vel.

 

 

EMOTIONEEL EVENWICHT 50 min. 50 Euro

Zouden we dit allemaal graag willen: leven vanuit je eigen kracht, in balans zijn met je emoties, een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfrespect kennen, geen last van angsten, spanningen of fobieën en andere belemmerende emoties meer hebben.

Emotioneel Evenwicht is een prima manier om dat te bereiken: het spoort lichamelijke of geestelijke blokkades op en lost deze op.

Emotioneel Evenwicht is gebaseerd op de oeroude kennis van de energiebanen in uw lichaam. U zult de relatie gaan zien tussen hoe u zich lichamelijk voelt en hoe u zich gedraagt. Dit geeft u de sleutel in handen om dat te creëren wat u wilt.

Lage eigenwaarde, fobieën, depressies, hoofdpijn, moeheid en nervositeit zullen tot het verleden behoren. Emotioneel Evenwicht is de eerste stap naar totale vitaliteit. De methode werkt snel en doeltreffend.