Groepspraktijk sivana St. Jansteen: alles voor body, mind, soul & spirit Tel.: +31625122877

EMDR therapie 50 min. 50 Euro

 

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort EMDR, is een zeer eenvoudige therapie om ingrijpende ervaringen te verwerken met blijvend resultaat.

 


Een schokkende ervaring kan in 1 sessie worden losgekoppeld van de traumatische verankering in de hersenen. Denk aan de gevolgen van ontslag, scheiding, mishandeling, pesten, verlies van een dierbare, ziekte, mishandeling, incest, schokkend nieuws, verkrachting, ongeluk, oorlogstrauma, ramp, overval, bedrog, ongeval, PTSS, etc.

 


SYMPTOMEN VAN TRAUMA

 

Er kan sprake zijn van een onverwerkt trauma bij deze symptomen: angsten, slaapproblemen, nachtmerries, piekeren, stress, verhoogde spanning, paniek, laag zelfbeeld, agressiviteit, schaamte, vermijdingsgedrag, destructieve tendensen, schuldgevoelens, fobieen, sociale- en relatieproblemen.

 

 

 

HOE VERLOOPT EEN EMDR SESSIE?

 

Een sessie duurt max. 1 uur. De therapeut zal de client laten terugdenken aan de gebeurtenis: de beelden, gevoelens en gedachten. In combinatie met een eenvoudige links-rechts beweging met de ogen of door een klikgeluid worden deze gedachten, beelden gevoelens losgekoppeld en vervangen door gewenste beelden en overtuigingen.

NEI COACHING 50 min. 50 Euro

 

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Dit is een zeer efficiënte methode waarbij je al binnen 1 behandeling indrukwekkende resultaten en veranderingen kunt merken. Dat komt doordat NEI de echte oorzaak achter de klacht aanpakt en niet alleen het symptoom.

 

Met NEI kunt u inzicht krijgen in uw belemmerende gedragspatronen en sabotage mechanismes welke gerelateerd zijn aan uw klacht of probleem. Binnen één tot enkele sessies kunt u deze patronen en mechanismes doorbreken.

 

Verder wordt u bewust dat de door u beoogde doelen makkelijker te behalen zijn en dat uw gewenste gedragsverandering blijvend kan zijn (denk aan stoppen met roken, afslanken en van een fobie of allergie afkomen).

 

 

EMOTIONEEL EVENWICHT 50 min. 50 Euro

 

 

Emotioneel Evenwicht is een prima manier om lichamelijke of geestelijke blokkades op te sporen en op te lossen.

 

Emotioneel Evenwicht is gebaseerd op de oeroude kennis van de energiebanen in uw lichaam. U zult de relatie gaan zien tussen hoe u zich lichamelijk voelt en hoe u zich gedraagt. Dit geeft u de sleutel in handen om dat te creëren wat u wilt.

 

Lage eigenwaarde, fobieën, depressies, hoofdpijn, moeheid en nervositeit zullen tot het verleden behoren. Emotioneel Evenwicht is de eerste stap naar totale vitaliteit. De methode werkt snel en doeltreffend.