ENERGETIC SOUNDTOUCH | KLANKSCHAALMASSAGE

Energetic SoundTouch is een therapie waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest. Het geeft ontspanning, is diepgaand en stimuleert in de verschillende lagen van het lichaam en de geest. De klankschaalmassage versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

ENERGETIC SOUNDTOUCH

Energetic SoundTouch is een therapie waarbij klank en trilling werken op lichaam en geest. Het geeft ontspanning, is diepgaand en stimuleert in de verschillende lagen van het lichaam en de geest.
Het werkt in op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam. Het werken met energie door middel van klank, resonantie in de aura, chakra's, op de meridianen en reflexpunten zorgt voor een totaal therapeutisch effect op de gehele mens.
Er wordt met klankschalen, zowel kristal als de metalen klankschalen en stemvorken gewerkt.
Het is altijd een op maat gemaakte behandeling naar aanleiding van jouw wensen en klachten.

Effecten Energetic SoundTouch
De therapie kan verschillende effecten hebben, dit verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen geeft trilling een dieptewerking voor het lichaam en de geest. Hierdoor ontstaat een betere energiecirculatie. Het geeft een diepe ontspanning. Het rustgevende effect werkt snel en brengt energiebanen weer in evenwicht.
Enkele andere positieve effecten zijn:

  • vermindering van (gewricht)pijnen
  • maakt spieren los
  • meer in contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie
  • activeren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen
  • lichamelijk en geestelijke ontspanning, meer harmonie in denken en voelen
  • meer balans op energieniveau
  • het helen van blokkades in de aura, chakra's en ziel

Ook op het emotionele niveau heeft de therapie verschillende effecten. In het algemeen voel je je na de behandeling(en) weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, is je hoofd rustig en sta je met beide benen weer goed op de grond. Je bent weer één met je kern, één met je ziel.

 

In combinatie met Body Stress Release waarbij je de wortel van jouw klacht op fysiek, mentaal, emotioneel of onbewust aanpakt geeft een nog diepere werking in jouw welzijn en gezondheid.

KLANKSCHAALMASSAGE

Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam.
De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen.

 

De klankschaalmassage versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Het is een prima manier om te ontspannen en kan op zichzelf staan, en het kan ook gebeuren dat er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren. In dat geval kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken. Een klankschaalmassage kan ook een goede therapeutische ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

 

Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Naarmate je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt daarvan.

De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. Een weldaad voor lichaam en geest!

Tevens kan bekeken worden hoe de klankschalen ingezet kunnen worden tegen eventuele pijnklachten als gevolg van spanning of overbelasting van spieren. De klankschaalmassage is specifiek op jou afgestemd.

 

Klankschaalmassage kan perfect in combinatie met een Reiki behandeling.