Healing

Healing

Een healing brengt de energie van de chakra ’s en het energieveld rondom het lichaam in balans en verminderd fysieke en emotionele klachten. Het vitaliseert zowel lichaam als geest en een behandeling voelt als een liefdevolle warme afgifte van energie. Het bevordert je psychische en geestelijke groei en je leven krijgt een nieuwe kwaliteit.

Zo kan iemand langskomen voor een pijnlijke plek in het lichaam, maar doordat de emotionele onbalans groter is zal de energie van de behandeling daar als eerste naar toe gaan. Dit komt omdat de behoefte aan helende energie daar groter is en automatisch meer energie aantrekt.

Een healing zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen zodat de energie weer vrij(er) kan stromen. Hierdoor kunnen mensen zich ondanks hun ziekte zich een stuk beter gaan voelen.

Hoewel een healing kan geen genezing geven, kan het wel verlichting geven. Een healing is niet bedoeld als vervanger van reguliere geneeswijzen, maar als een aanvulling hierop. Het kan de werking van medicijnen versterken en bijwerkingen verminderen.

De behandeling helpt ook heel goed in spannende situaties zoals examens, sollicitatiegesprekken enzovoort, soms in combinatie met Bach- of Bush-remedies.

Simone van Ham

Simone van Ham

T.: +316 25 12 28 77
stuur mail

  • Gediplomeerd Massagetherapeut
  • Traumaverwerking (EMDR/NEI/EE)
  • Soundhealing/Klankschaaltherapie
  • Burn-out/Ontspanningscoach
  • Reiki & Helen met engelen
  • Eigenaresse Groepspraktijk Sivana

Reviews

Sivana is dé praktijk waar jij en jouw body-mind-soul alle aandacht krijgt. Een warme sfeer. Een plaats waar je mag “zijn”. 

CONTACT
Groepspraktijk Sivana

Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone(at)sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091
KVK Terneuzen 58783814

BTWnr.: NL001572895804