REIKI BEHANDELINGEN IN DE PRAKTIJK OF BIJ U THUIS | COMMUNICEREN MET DIEREN | ENGELEN HEALING

REIKI BEHANDELING IN DE PRAKTIJK OF BIJ U THUIS

Reiki is een praktische techniek voor diepe ontspanning en welzijn tijdens een handoplegging. Reiki helpt het evenwicht te herstellen op fysiek, mentaal niveau. Het verheldert de geest, brengt emoties tot rust en verlicht stress.

Reiki op afstand: u blijft tijdens de behandeling thuis terwijl u rustig zit of ligt. De Reiki wordt op afstand naar u toe gestuurd.

 

Tevens beschikken wij over een Reiki Emergency Team bij crisissituaties

Ons Reiki Energy Team is speciaal voor acute crisissituaties. Denk hierbij aan ongelukken, stervensbegeleiding, traumatiserende omstandigheden, rouwverwerking, depressies, etc.

Men geeft Reiki op afstand aan een persoon, dier, fauna, gebieden, etc.

Het resultaat van healing ligt dan op het vlak van ondersteuning in het moment, stabilisatie, kalmering en voorbereiding op het (medische) proces.

De persoon die Reiki ontvangt, dient altijd akkoord te geven op een behandeling.

Wel kan er zonder toestemming Reiki naar een situatie gestuurd worden, bijv. familiecrisis, financiële crisis, werk/carriere crisis, huiselijk geweld, natuurrampen, oorlogen, etc.

 

Hiervoor dien je altijd telefonisch contact op te nemen om ons team z.s.m. in actie te laten komen.
Tel.: +316 25 12 28 77

Kosten: 50 Euro per behandeling.

 

ENGELEN HEALING

Een engelen healing kan door het verwijderen van energetische blokkades met Aartsengelen Michael en Rafaël diverse soorten problemen aanpakken. Ook wordt er besproken hoe je stress kan voorkomen door regelmatig met de engelen aan je eigen welzijn te werken.

Bij een engelen healing vind heling plaats d.m.v. liefdevolle energie van de engelen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Tijdens deze healing worden de chakra's in balans gebracht, de aura verstevigd en ontdaan van onzuiverheden zoals: koorden, angsten, blokkades, karmische banden, tendensen tot verslaving, etc. Het kan inzicht en verlichting brengen bij klachten zoals vermoeidheid, stress, pijn, onbegrepen angsten, onvrede, etc.

 

INTUITIEF COMMUNICEREN MET DIEREN

Intuïtief communiceren betekent geestelijke of fysieke ervaringen waarnemen in de vorm van woorden, beelden, geluiden of gevoelens bij een dier.

Het is een non-verbale vorm van communicatie. Een universele taal. Het heeft niets te maken met het lezen van lichaamstaal. Dieren hebben een zeer complexe gevoelswereld en via deze intuïtieve waarneming kunnen wij hun wereld binnentreden.

Een consult gebeurt op afstand d.m.v een foto van het dier.

Wanneer een consult?

Bij gedragsproblemen van dieren, om te ontdekken hoe een dier zich voelt of pijn lijdt, bij het opsporen van ziektes of aandoeningen (in samenwerking met de dierenarts), bij onverklaarbare angsten, bij de vraag of een dier eraan toe is afscheid te nemen van het leven en of het daarbij hulp nodig heeft, een nieuw huisgenoot, energie- en pijnbehandelingen, consulten met overleden dieren.

 

Deze behandelingen worden begeleid door Simone van Ham