SOUNDHEALING met klankschalen en stemvorken

SOUNDHEALING EN KLANKSCHAALMASSAGE

Frequentietherapie, soundhealing, Energetic SoundTouch: het zijn verschillende namen voor klankschaal- en stemvorkbehandelingen. 

Energetic SoundTouch is een therapeutische behandeling waarbij met klank en trilling gewerkt wordt.
Tijdens een Energetic SoundTouch behandeling maakt Simone gebruik van klankschalen, kristallenklankschalen, energetic release technique, body stress release, body drum release, stemvorken, meridiaan behandeling, chakra behandeling, reflexologie behandeling met stemvorken en de wervelkolom behandeling.

Vooraf bespreken we waar je aan wilt werken.
De behandeling geeft ontspanning, is diepgaand en stimuleert in de verschillende lagen op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en onbewust niveau.
In het algemeen voel je je na de behandeling weer energiek, positief, vol vertrouwen, ontspannen, is je hoofd rustig en sta je met beide benen weer goed op de grond. Je bent weer één met je kern, één met je ziel.

Het is altijd een op maat gemaakte behandeling naar aanleiding van jouw klachten.

Enkele positieve effecten zijn:

 • vermindering van (gewricht)pijnen

 • maakt spieren los

 • meer in contact met je eigen gevoelens, emoties, kracht en intuïtie

 • activeren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen

 • lichamelijk en geestelijke ontspanning, meer harmonie in denken en voelen

 • meer balans op energieniveau

 • het helen van blokkades in de aura, chakra’s en zielErvaar jij op een of meerdere vlakken blokkades of belemmeringen en wil je hier aan werken? Dan is de Energetic SoundTouch behandeling echt iets voor jou.

KLANKSCHAALMASSAGE

Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam.
De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen.

De klankschaalmassage versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Het is een prima manier om te ontspannen en kan op zichzelf staan, en het kan ook gebeuren dat er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren. In dat geval kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken. Een klankschaalmassage kan ook een goede therapeutische ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Naarmate je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt daarvan.

Je hoeft voor een klankschaalmassage alleen je schoenen uit te doen en eventueel een riem of sieraden af te doen die teveel met de klankschalen kunnen resoneren. Gemakkelijk zittende kleding is prettig.

Na een korte intake neem je plaats op de behandeltafel. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen. Je ligt ontspannen. Met je ogen dicht. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. Een weldaad voor lichaam en geest!

Tevens kan bekeken worden hoe de klankschalen ingezet kunnen worden tegen eventuele pijnklachten als gevolg van spanning of overbelasting van spieren. De klankschaalmassage is specifiek op jou afgestemd.

Een klankschaalmassage nodigt het lichaam onder andere uit tot:

 • Diepgaande ontspanning
 • Rust en balans tussen lichaam en geest
 • Meer energie
 • Verbeterde nachtrust
 • Loslaten van blokkades en spanningen

Reviews

“Ontzettende positieve en ontspannen ervaring. Echt een aanrader voor iedereen die echt even een momentje voor zichzelf nodig heeft.”

“Eerst ff lekker bijgekletst en daarna heerlijk wegdromen met ontspannen relax muziek en een overheerlijke massage ik heb daarna super lekker geslapen top dus”

CONTACT
Groepspraktijk Sivana

Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone(at)sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091
KVK Terneuzen 58783814

BTWnr.: NL001572895804