Massages

MASSAGE AANBOD: ontspanning, relax & firm, zwangerschap, hotstone, sport, triggerpoint, cupping, holistic pulsing, lymfedrainage, voetreflex, klankschalen

Bij ons in de praktijk zijn zowel mannen als vrouwen welkom!
Wij bieden op maat gemaakte massages aan, uitgevoerd door professionele masseuses: Simone en Greet.

Zodra je binnenkomt bij Sivana, stap je in een oase van rust.
Tijdens de korte intake wordt er gekeken wat wij kunnen betekenen voor jou en passen hier de massage op aan.
Na de massage stap je met een ontspannen en vitaal gevoel naar buiten. Geen sprake van ‘lopende band werk’ want wij vinden persoonlijk contact belangrijk.

Wie doet welke massages?
Simone van Ham: ontspanning, relax & firm, zwangerschap, hotstone, sport, triggerpoint, cupping, traegertechniek, lymfedrainage, voetreflex, klankschalen.
Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag.

Greet Penneman: ontspanning, holistic pulsing.
Werkdagen: woensdagmiddag (oneven weken), donderdagmiddag (even weken), vrijdagochtend.

Lees onderaan deze pagina de contra-indicaties voor massages.

WIJ GEVEN GEEN EROTISCHE MASSAGES

Simone van Ham en Greet Penneman

Simone van Ham
Tel.: +316 25 12 28 77
Simone@sivana.nl

Gediplomeerd Massagetherapeut

Massages: ontspanning, relax & firm, zwangerschap, hotstone, sport, triggerpoint, cupping, traegertechniek, lymfedrainage, voetreflex, klankschalen.

Greet Penneman

Tel.: +32 474 26 66 27
info@greetpenneman.be

Masseuse

Massages: ontspanning, holistic pulsing.

 

Ontspanningsmassage 50 min. 50 Euro
Dit is de meest gekozen massage. Kom je voor het eerst? Kies dan deze.
Een klassieke Zweedse ontspanningsmassage met strijkingen, knedingen en fricties voor een betere doorbloeding van de spieren en een heerlijk gevoel van welbevinden nadien.

Relax & Firm massage 50 min. 55 Euro
Bij de Relax & Firm massage worden technieken gebruikt zoals ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage, triggerpoint massage. Bij deze massage hebben we als doel pijn en spierklachten te verlichten.

Sportmassage (nek/schouders/rug of armen en benen) 50 min. 60 Euro
Een pittige massage die gericht is op het stimuleren van de spierdoorbloeding waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit spieren worden gehaald en afvalstoffen worden afgevoerd.

Zwangerschapsmassage 50 min. 50 Euro (vanaf 12 weken zwangerschap)
Veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap kunnen zijn: vermoeidheid, nek- rug- en bekkenklachten, het vasthouden van vocht, onrustige ledematen, slecht slapen, hoofdpijn, enz. Deze massage geeft ontspanning doordat het zenuwstelsel wordt gekalmeerd en gelukshormonen vrijkomen die zorgen dat jij en jouw baby zich prettig voelen.

Hotstone massage 55 min. 55 Euro (niet bij buitentemperatuur van 25 Graden en hoger)
Een massage met warme stenen dat een ontspannend effect op het zenuwstelsel heeft en ideaal bij stijve spieren.
Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen, afvalstoffen worden uit het lichaam weggevoerd, het draagt bij aan het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ook bij fibromyalgie kan een hotstonemassage soelaas bieden.

Duomassage (massage voor 2 personen tegelijk) op woensdag of vrijdag. Andere dagen in overleg.
Ontspanningsmassage 50 min. 100 Euro
Tijdens deze massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen masseuse. Gezellig samen met je partner, vriend(in), moeder, zus, etc.

Triggerpointmassage 50 min. 60 Euro
Chronische pijn, zeurende pijn? De kans is groot dat dit wordt veroorzaakt door triggerpoints: dit zijn kleine, zeer pijnlijke verhardingen in een spier. Door het uitoefenen van druk in de spieren op deze triggerpoints kunnen de pijnklachten afnemen of verdwijnen.

Lymfedrainagemassage volgens Vodder 50 min. 50 Euro
Blokkades in de vochthuishouding kunnen tot veel klachten leiden. Ze veroorzaken vochtophopingen en vervuilen het lichaam, waardoor er negatieve gevolgen kunnen ontstaan voor het functioneren van het hele lichaam en de geest.

Tui-na of Cuppingmassage 50 min. 60 Euro
Tijdens deze zeer pittige massage treedt onder de vaccumcups een sterke doorbloeding op. De cups vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën. Het is vooral effectief bij rug- en schouderklachten.

Voetreflexmassage 50 min. 50 Euro
In de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle klieren, organen, ledematen en andere delen van het lichaam.
Het is een pittige voetmassage waarbij spanningen opgeheven worden, de eigen genezingskracht van het lichaam gestimuleerd wordt en het immuunsysteem versterkt.


Absolute contra indicaties (geen massage met olie mogelijk) bij:

Koorts, infectieziekten, verkoudheid, virussen zoals griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidaandoeningen, ernstige hart- of vaatziekten, de zwangerschap de eerste 3 maanden of zwangerschap met risicofactoren. Ook degenen die gevaccineerd zijn dienen 2 weken te wachten met behandelingen. Gebruikt u anti-biotica? Dan is er geen massage mogelijk. 

Absolute contra indicaties voetreflexmassage:
Ernstige nierklachten, ernstige hart- en schildklierklachten of mensen met pacemaker.

Plaatselijke contra indicaties waarbij de aangedane plek niet wordt behandeld:
Ontstekingen, vaataandoeningen/spataderen, fracturen/kneuzingen/blauwe plekken, zwemmerseczeem/kalknagels/schimmelinfecties, trombose, open wonden, psoriasis.

Ga niet volledig uit van wat hier beschreven staat, als u denkt dat u wel gemasseerd kan en wil worden, overleg dan even uw de huisarts. Bellen met ons mag ook altijd!

Reviews

“Heerlijke hot stone massage mogen ervaren! Persoonlijke aanpak spreekt mij aan. Tot binnenkort :-)”

“Het was een warm welkom en wat heb ik genoten! Heerlijke massage waardoor ik echt los kon laten.. BEDANKT Sivana!”

“Genoten van een fijne vlinder massage die me benieuwd maakt naar het verdere aanbod massages.”

“Door het thuiswerken op een foute stoel kreeg ik last van mijn nek, schouders en rug. Een paar keer een massage en wat tips van Simone en het gaat weer goed. Ik denk dat ik niet de enigste ben die last van nek, schouders en rug heb gekregen van het thuiswerken. Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken voor een massage. Het is niet alleen goed maar ook heel lekker en ontspannend. Bedankt Simone”

“Massage was goed. Lekker ontspannen en relaxed weer naar huis. Super, bedankt en tot snel.”

“Super! als je toe bent aan een goede massage ben je bij Simone aan het juiste adres, altijd een leuke en ontspannen sfeer !”

Contact

Groepspraktijk Sivana
Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone@sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091

KVK Terneuzen 58783814
BTWnr.: NL001572895804