COACHING

Een coach is iemand die in de vorm van begeleiding erop gericht is om mensen in positieve zin te veranderen. Een coach stuurt en ondersteunt om resultaten te bereiken en ontwikkeling te brengen in een individu. Door persoonlijke begeleiding verkrijgen mensen inzicht. Dit leidt tot succes, plezier en levensgeluk.


Coaches zijn opgeleid om goed te luisteren, te observeren en hun plan van aanpak af te stemmen op de individuele wensen van de klant. Coaches zorgen ervoor dat de mensen zelf achter de antwoorden komen.

De wortels van coaching liggen in de positieve psychologie. Hierbij ligt de nadruk op de mogelijkheden en niet op de onmogelijkheden.

 

Ben jij klaar met ongezonde stress en ben jij klaar voor positieve veranderingen? Boek dan jouw afspraak bij Greet!

Greet Penneman

Tel.: +32 474 26 66 27
info@greetpenneman.be


Holistisch Coach (burn-out / loopbaan / stressmanagement)

STRESS- & BURN-OUT COACHING

Stress is niet noodzakelijk slecht. Iedereen krijgt wel eens met een dosis stress te maken, die ons alert maakt. Als de stress blijft aanhouden, kunnen er mentale en fysieke problemen ontstaan. Het is belangrijk dit tijdig onder controle te krijgen om langdurige stress met als resultaat een burn-out te vermijden. 

Binnen stress- en burn-out coaching gaan we aan de slag met oriëntatie en analyse van je stressbronnen, herstellen van je conditie en energie en leer je beter omgaan met je stress en je emoties.

LOOPBAAN-COACHING

Strookt wat jij belangrijk vindt in het leven, nog met de omgeving waarin je functioneert? Voel je je nog prettig bij wat je doet? Krijg je energie van je werk? Komen je talenten en kwaliteiten voldoende tot hun recht? Is het antwoord nee, dan is het tijd om uit je stoel te komen.
Om je te bezinnen, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn. Tijd voor loopbaancoaching met coach Greet.WANDELCOACHING

Behoefte aan luisterend oor?

Sta je op een kruispunt in jouw leven?

Ervaar je veel ongezonde stress?

 

Dan is wandelen ontspannen en helend! Het helpt ons ervaringen, gedachten, gevoelens in perspectief te zetten. De grootsheid van de natuur heeft een relativerend effect.

 

Greet Penneman neemt jou mee door de bossen van Clinge of Sint Jansteen.

 

VOORDELEN:

• Je ervaart ontstaat rust, ruimte en overzicht in je hoofd

• Je krijgt coaching in een ontspannen en laagdrempelige setting

• In de natuur ben je er “echt even helemaal uit”. Hierdoor neem je makkelijker afstand van de dagelijkse beslommeringen en patronen.

 

Tarief: 50 Euro per wandeling voor 50 minuten.

MASSAGE | HOMEOPATHIE | COACHING | FYTOTHERAPIE | AROMATHERAPIE | EMDR | HYPNOTHERAPIE | FAMILIEOPSTELLINGEN
REGIO HULST - ZEELAND

GROEPSPRAKTIJK SIVANA ZORGT VOOR BALANS IN LICHAAM EN GEEST

Hier vind je hulp bij het oplossen van jouw gezondheidsklachten. De complementaire Groepspraktijk Sivana in Sint Jansteen biedt disciplines zoals: homeopathie, coaching, fytotherapie, massages, emdr, traumawerkverking, aromatherapie, ontspanningstherapie, burn-out begeleiding, HSP-begeleiding, etc.

Met onze behandelingen willen wij meer ontspanning en rust in de levens van mensen creëren.