AROMATHERAPIE | FYTOTHERAPIE

Fytotherapie behandelt gezondheidsklachten en ziekten inwendig met plantaardige middelen, terwijl bij aromatherapie bepaalde inhoudsstoffen uit planten geëxtraheerd worden en meer uitwendig gebruikt worden.

Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde waarbij etherische oliën uit de planten worden gehaald en toegepast door ze te verstuiven, te smeren of soms ook in te nemen.

Het zijn de geuren die ook op het brein werken en daarom kunnen worden ingezet om bijvoorbeeld het onderbewuste te kalmeren bij angst, spanning, slapeloosheid, griep of om je concentratie te verhogen.

 

Aromatherapie kan tezamen met fytotherapie worden toegepast en/of in combinatie met reguliere medicijnen.


Tijdens het eerste consult zoek ik naar het juiste middel en de juiste dosering. Tijdens het gebruik van het middel,  houd ik regelmatig contact en kunt u met uw vragen bij mij terecht.

 

Tarief intake: 60€

Vervolgconsult: 1€ per minuut

Wat is fytotherapie?

Fytotherapie wordt ook wel kruidengeneeskunde genoemd.

Het is al zo oud als de mensheid, de allereerste medicijnen waren geneeskrachtige kruiden.

 

U kunt met uiteenlopende klachten bij mij terecht, zoals: blaasontsteking, vrouwenkwalen of mannenkwalen, kneuzingen, te hoog cholesterolgehalte, ontstekingen, reuma, etc.

 

Tijdens het eerste consult zoek ik naar het juiste middel en de juiste dosering. Tijdens het gebruik van het middel  houd ik regelmatig contact en kunt u met uw vragen bij mij terecht.

 

Een fytotherapeutische behandeling kan op zich en naast reguliere medicatie worden toegepast.

Tarief intake: 60€

Vervolgconsult: 1€ per minuut


MASSAGE | HOMEOPATHIE | COACHING | FYTOTHERAPIE | AROMATHERAPIE | EMDR | HYPNOTHERAPIE | FAMILIEOPSTELLINGEN
REGIO HULST - ZEELAND

GROEPSPRAKTIJK SIVANA ZORGT VOOR BALANS IN LICHAAM EN GEEST

Hier vind je hulp bij het oplossen van jouw gezondheidsklachten. De complementaire Groepspraktijk Sivana in Sint Jansteen biedt disciplines zoals: homeopathie, coaching, fytotherapie, massages, emdr, traumawerkverking, aromatherapie, ontspanningstherapie, burn-out begeleiding, HSP-begeleiding, etc.

Met onze behandelingen willen wij meer ontspanning en rust in de levens van mensen creëren.