Reiki

Energetisch lichaamswerk en Reiki

Energetisch Lichaamswerk door Gerda Leys

 • Heb je last van emotionele of fysieke blokkades?
 • Wil je het zelfhelende vermogen van je lichaam stimuleren?
 • Of je lichaam en geest weer met elkaar in balans brengen?

Dan is energetisch lichaamswerk absoluut iets voor jou.

De energetisch therapeut werkt met neutrale kosmische energie. Terwijl u op een behandeltafel ligt of op een stoel zit, wordt door middel van handoplegging of strijkende bewegingen langs het lichaam deze energie op u overgebracht.

Door het overbrengen van de energie wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Deze helende energie is op u persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor u op dat moment nodig is, gaat naar die plaatsen die geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op waardoor de klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in uw lichaam.

U kunt de werking van de energie voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, borrelen van de darmen, ontspanning of een loom gevoel. Het kan ook zijn dat u niets voelt. Dit heeft geen effect op de behandeling. Na de eerste behandeling kan de klacht iets verergeren. Gebeurt dit, dan is het zeer tijdelijk en geen reden voor ongerustheid.

De behandeling die ondergaan wordt, is een bundeling van o.a.: Reiki, Cranio Sacraal Therapie, Theta Healing, Chakra behandeling, Bach Remedies.

Gerda voelt intuïtief aan wat er geheeld mag worden en kunnen fysieke en emotionele blokkades weggewerkt worden.
Soms wordt er een lichte massage uitgevoerd op een bepaalde plek om de energie beter te laten doorstromen.

Een energetische behandeling kan helpen bij lichamelijke klachten. Ook bij klachten waarbij er lichamelijk niets te vinden is, klachten waarmee u moet “leren” leven. Angsten, stress en allerlei klachten die worden veroorzaakt doordat men niet lekker in zijn vel zit.

Een energetische behandeling kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige, intuïtieve kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar balans in hun leven en leren willen omgaan met hun hoogsensitiviteit.

Daarnaast kan een behandeling helpen bij chronische ziekteprocessen of bij mensen die lichamelijke en/of psychische klachten hebben in verband met hun laatste levensfase. 

Boek jouw afspraak bij Gerda.

REIKI

Reiki brengt de energie van de chakra ’s en het energieveld rondom het lichaam in balans en verminderd fysieke en emotionele klachten. Het vitaliseert zowel lichaam als geest en een behandeling voelt als een liefdevolle warme afgifte van energie. Het bevordert je psychische en geestelijke groei en je leven krijgt een nieuwe kwaliteit.

Zo kan iemand langskomen voor een pijnlijke plek in het lichaam, maar doordat de emotionele onbalans groter is zal de energie van de Reiki behandeling daar als eerste naar toe gaan. Dit komt omdat de behoefte aan helende energie daar groter is en automatisch meer energie aantrekt.

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen zodat de energie weer vrij(er) kan stromen. Hierdoor kunnen mensen zich ondanks hun ziekte zich een stuk beter gaan voelen.

Hoewel Reiki kan geen genezing geven (bijv. bij terminale ziekten). Het kan wel de symptomen en pijn verlichten. Dus ook voor deze personen heeft Reiki een positieve werking. Reiki is niet bedoeld als vervanger van reguliere geneeswijzen, maar als een aanvulling hierop. Het kan de werking van medicijnen versterken en bijwerkingen verminderen.

Gerda Leys

Gerda Leys

T: 0032 4 79526384
stuur mail

 • Reiki Master
 • Energetische Therapie
 • Pendelen
Simone van Ham

Simone van Ham

T.: +316 25 12 28 77
stuur mail

 • Gediplomeerd Massagetherapeut
 • Traumaverwerking (EMDR/NEI/EE)
 • Soundhealing/Klankschaaltherapie
 • Burn-out/Ontspanningscoach
 • Reiki & Helen met engelen
 • Eigenaresse Groepspraktijk Sivana

Reviews

Sivana is dé praktijk waar jij en jouw body-mind-soul alle aandacht krijgt. Een warme sfeer. Een plaats waar je mag “zijn”. 

CONTACT
Groepspraktijk Sivana

Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone(at)sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091
KVK Terneuzen 58783814

BTWnr.: NL001572895804