• Hypnotherapie • Helende reis

• Familieopstellingen

• Innerlijk kind • Transformatiecoaching

TRANSFORMATIE COACHING

Tijdens een transformatiesessie maakt Tanja gebruik van een techniek om zeer snel contact te maken met onderbewuste. Dit is een zeer effectieve en efficiente manier van werken. En het is hierdoor ook heel geschikt voor mensen die het moeilijk vinden naar binnen te keren of mensen die het lastig vinden om te visualiseren. Tijdens de sessies maak ik gebruik van het gedachtegoed van onderstaande technieken:
 • Hypnotherapie
 • Helende Reis
 • Familieopstellingen
 • Innerlijk Kind Werk
 • Touch for Health

Tarief: 95 Euro per sessie

HYNPOTHERAPIE:

Dit is een erkende vorm van psychotherapie die er voor zorgt dat je door middel van hypnose in contact komt met het onderbewustzijn want daar is de oorzaak van vele klachten te vinden.

Je eigen gevoelens, gedachten en herinneringen zijn niet altijd makkelijk te doorgronden. Waar komt die stress of angst toch vandaan? Waarom voel jij je onzeker op je werk? Waarom heb je elke keer weer migraine? Waarom slaap je slecht?

Middels hypnotherapie krijg je inzicht in jezelf. Je daalt als het ware af in je onderbewustzijn om dichter bij jouw klachten te komen en deze op te lossen.

Hypnotherapie kan bij vele klachten, zowel fysiek, emotioneel als mentaal, worden ingezet zoals: stoppen met roken, afvallen, angsten, fobieën, verslavingen, migraine, pijnbestrijding, slaapproblemen, stotteren, nagelbijten, traumaverwerking.

Tarief: € 75 per behandeling (60 minuten)

HELENDE REIS

De Helende Reis is een reis naar binnen toe. Het is een diep werkende methode die grote innerlijke bewegingen tot stand kan brengen.

De Helende Reis richt zich op de onderliggende oorzaak van een klacht. Door op dit niveau blokkades op te lossen, komen veranderingen op een diep niveau tot stand. Het zelf genezend vermogen van het lichaam zal worden geactiveerd. Het kan ingezet worden bij bijv. angsten, slaapstoornissen, burn-out, migraine, gebrek aan zelfvertrouwen, chronische pijn.

De Reis is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar die fysiek of mentaal is vastgelopen en die openstaat voor een oplossing van binnenuit.

Tarief: € 125 (90 minuten).

INNERLIJK KIND

 Werken met het innerlijk kind is een mooie en zachte manier om op een diep en puur niveau contact te maken met jezelf. Allen zijn we geboren in alle perfectie, alleen gaandeweg is dit gevoel verloren gegaan. We hebben vaak al vroeg in ons leven geleerd onszelf klein/onzichtbaar/onkwetsbaar etc. te maken en we vertrouwen onvoldoende op onze intuïtie. We laten ons gemakkelijker leiden door de buitenwereld dan te luisteren naar ons eigen gevoel.

Tanja is ervan overtuigd dat iedereen alle wijsheid, alle talent en alle kracht die men in dit leven nodig heeft, in zich heeft zitten. Tijdens een sessie van 60 minuten ga je dit weer voelen!

Tarief: € 60

FAMILIEOPSTELLING

 Een familieopstelling laat ons zien wat de onbewuste oorzaak is achter ons gedrag. Hierdoor kunnen wij ons op liefdevolle wijze losmaken van hardnekkige patronen.

Veel van onze bekrachtigende en beperkende patronen, overtuigingen en gedrag vinden hun oorsprong in de familie waarin we zijn opgegroeid. Als volwassene functioneren we vaak volgens deze blauwdruk.

Een opstelling geeft verbluffend weer hoe de werkelijke verhoudingen en onderliggende patronen zijn. Het wordt als helend en bevrijdend ervaren en geeft een krachtige impuls voor een fundamentele verandering in je leven. Er wordt gebruikt gemaakt van vloertegels of poppetjes.

Tarief: € 95 / per opstelling (60 tot 90 minuten).

Interesse?
Dit zijn de mogelijkheden:

Een gratis gesprek
Het kan fijn zijn om vantevoren te voelen of ik de juiste persoon ben voor jou in dit gesprek of misschien heb je nog vragen. Hiervoor bied ik een gratis, volledig vrijblijvend gesprek aan. Dit kan via Zoom.

Plan een afspraak
Wil je direct een afspraak plannen. Vul dan in het contactformulier je gegevens in. Geef hierbij kort aan wat jouw vraag is en welke data eventueel voor jou zouden passen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

11 + 2 =

Tanja Verheijen

 • Journey Practioner Brandon Bays (Helende Reis)
 • Familieopsteller (privé of groep)
 • Gediplomeerd Hypnotherapeut
 • Transformatie coaching
 • Innerlijk Kind Werk
 • Touch for Health

info@praktijkvrijevlinders.nl

0117-850891.

Reviews

“Door The Journey, liefdevol begeleid door Tanja, heb ik meer zelfinzicht en inzicht in bepaalde situaties gekregen. Hierdoor voel ik mij meer bevrijd en ervaar innerlijke rust.”

CONTACT
Groepspraktijk Sivana

Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone@sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091
KVK Terneuzen 58783814

BTWnr.: NL001572895804