Truffelceremonie

De truffelceremonie was heel fijn, na mijn gevoel van het onbekende was ik snel gerustgesteld en klaar om de sessie te volgen. Het is vernieuwend, go beyond, en voor mezelf helend, er is een oude wond genezen.

Een heerlijk, warme, rustige en veilige sfeer, het was opnieuw een mooie reis. Ik heb de truffelceremonie als bevrijdend ervaren met de liefdevolle aanwezigheid van de begeleiding. Ik heb “iets” losgelaten, maar weet niet wat en dat is helemaal ok. Ik mag veel meer met mijn lichaam werken.

Ik heb de truffelceremonie heftig ervaren maar niet op een vervelende manier. Op een korte tijd is er veel gebeurd.

Voor mij heeft het mij weer geholpen om energielekken te dichten. Ik sta weer steviger in mijn schoenen wordt laat me niet meer leegzuigen door andere mensen of omstandigheden.

DATA TRUFFELCEREMONIES:

ZONDAG 21 NOVEMBER VAN 9.30 TOT 18.00 UUR

WOENSDAG 29 DECEMBER VAN 9.30 TOT 18.00 UUR

Wat zijn nu eigenlijk truffels?

De truffels die wij gebruiken worden al eeuwen gebruikt voor transformatie, heling en om in andere bewustzijnsdimensies te komen.
Deze truffels worden magisch genoemd omdat ze de werkzame stof psilosybine bevatten. In het lichaam wordt dit omgezet naar psilocine. Dit is de verbinding die er uiteindelijk voor zorgt dat de gebruiker visuele en geestverruimende effecten waarneemt.

Truffels kunnen je tot op een diep niveau raken en je anders naar de wereld laten kijken. Ze kunnen wegen openen naar diepere bewustzijnslagen en nieuwe energie geven. En dit is wat we jullie graag gunnen en willen laten ervaren.

Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met een reis door je onderbewuste door middel van truffels, het wordt jóuw individuele reis waarin je ontzettend welkom bent.

Hoe gaat het in zijn werk?
We beginnen de dag in de groep, waarin je kort kunt vertellen wat jouw intenties zijn. Daarna geven we tips die behulpzaam kunnen zijn tijdens de reis. Aansluitend bepalen we per persoon, in overleg, de passende dosering.
De truffelthee wordt gedronken en na ongeveer een 15 -30 minuten zijn de eerste effecten merkbaar. Je zal vrij snel merken dat de zintuigen beter gaan werken: heldere kleuren, intense geluiden en de perceptie van de werkelijkheid verandert. Vanuit daar zal je meegenomen worden in een innerlijke reis.

Tijdens de truffel ceremonie, die 4 tot 6 uur duurt, wordt je liefdevol begeleid.

Na afloop van de truffelceremonie eten we gezamenlijk heerlijke soep, brood en fruit.
We sluiten de dag met het kort delen van de ervaringen.

Voor wie is de truffelceremonie?
Een truffelceremonie is geschikt voor iedereen die zich op bepaalde gebieden geblokkeerd voelt in het in het dagelijkse leven . Bijvoorbeeld bij angsten, rouwverwerking, PTSS en  depressie en fysieke klachten. De truffels kunnen diepe inzichten en heling geven. Daarnaast is een truffelceremonie ook een mooie aanvulling voor mensen die zich verdiepen in filosofie, religies of non-dualiteit. Tijdens de reis kunnen mystieke ervaringen ontstaan, die veelal tot een van de topervaringen in iemands leven behoren.

Individueel of als groep
Wil je een privé truffelceremonie boeken? Dat kan in IJzendijke. Kosten totaal: 399 Euro (max. 2 personen).
Een ceremonie tot 6 personen is mogelijk in Sint Jansteen of IJzendijke. Je mag zelf een groep samenstellen of je sluit je individueel aan in een openbare groep. Kosten: 150 Euro per persoon
Na de ceremonie kunt u geen autorijden. Het advies is dan opgehaald te worden of als je in IJzendijke verblijft daar een overnachting te boeken. Dat is wel zo relaxed!

Contra-indicaties:
Lichamelijke ziekten die een risico zouden kunnen vormen: hartklachten, hoge bloeddruk, nieraandoeningen, geestelijke ziekten die een risico zouden kunnen vormen.
Bij bepaalde ernstige instabiele geestelijke aandoeningen als schizofrenie (of aanleg hiervoor), psychose, bipolaire stoornis en symptomen van borderline wordt het gebruik van truffels afgeraden.

Zwangerschap en het geven van borstvoeding zijn tevens een contra-indicatie voor het gebruik van truffels

Truffels gaan niet samen met een aantal medicijnen waaronder anti depressiva, medicatie met SSRI en MAOI, tramadol, Lithium. Benzodiazepines zijn benzo’s of pammetjes zoals Diazepam en zijn rustgevende medicatie. Deze groep medicatie geeft een licht verhoogd risico en kunnen ervoor zorgen er voor dat de truffels minder goed werken.

Neem bij medicijngebruik altijd contact op met je arts om te informeren of die betreffende medicatie te combineren is met Psilocybine.
Truffels, alcohol en of drugs mogen nooit in combinatie gebruikt worden.
Voor de zekerheid en voor de juiste mindset, voorbereiding is ons advies om 7 dagen vooraf helemaal geen drugs te nemen en na afloop minimaal 72 uur te wachten voor je weer iets neemt.
Let op: meld medicijn en of drugsgebruik altijd op het antwoordformulier die je ontvangt bij aanmelding.

Je kunt deelnemen aan een ceremonie vanaf 18 jaar.

Aanmelden
Meld je aan via de contactpagina. U ontvangt verdere info en een betalingsverzoek. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met je op om alles goed door te spreken.

Heb je meteen een vraag? Bel dan met
Tanja Verheijen: 0117-850891 of mail: info@praktijkvrijevlinders.nl
Simone van Ham: 0625122877 of mail: simone@sivana.nl

Reserveren

“Het was de meest betekenisvolle, positieve (spirituele) ervaring van mijn leven met heel veel inzichten.
De liefdevolle begeleiding, de locatie, de muziek, de zorg: het klopte allemaal.
Tijdens de reis heb ik vele inzichten gekregen zoals: meer zelfliefde, dat ik mag zijn die ik ben. Ik ervaar meer rust in mijn body, heart and soul. Ik heb meer plezier, ik relativeer meer en heb het gevoel dat ik meer voluit leef sinds de truffelsessie!”

Kolibri66