Reviews

Ervaringen van klanten

Bij Sivana ben ik altijd zeer goed en professioneel geholpen. Na mijn eerste kennismakingsgesprek was er gelijk een vertrouwde klik.
Simone heeft mij altijd goed advies gegeven, en mij verder geholpen in situaties waarin ik even vastliep. Ik heb meerdere massages geboekt, en ook twee keer deel genomen aan een truffelceremonie ( zeer bijzonder ) Sivana is zeker een aanrader!

 

“Zojuist een heerlijke zwangerschapsmassage gehad, zeker een aanrader!”

Truffelceremonie: Fantastisch, het was heftig maar oooo zo verhelderend.
Dat mijn verdriet dat ik al mijn hele leven meedraag kon achterhalen met deze mooie innerlijke reis. Ik heb me zo gedragen en steun gegeven dat ik nu verder kan met mijn leven en ik mag zijn wie ik ben. Hartelijk dank hiervoor.

Mijn hart lijkt oprecht meer open te staan of ik meer rust heb om te voelen/horen wat het zegt 😉 Ik heb zowel Tanja vorige keer als Simone als heel liefdevol en betrokken ervaren. Maar ook sterk intuïtief waardoor ze op het juiste moment de passende woorden zeggen of vragen stellen of er gewoon zijn 🙏🏻

Ik kreeg op het laatst vooral het gevoel dat ik ondanks de pijn ook plezier mag hebben, hoef me niet in te houden, ik ben het waard, ik heb mijn eigen leven. Ik hoef niet de rest van mijn leven gebukt te gaan onder het verlies dat ik heb meegemaakt. En dat is ook heel fijn om te weten.

Ik heb de ceremonie als een mooi en aanvullend ervaren, ik voel me meer in mezelf en kan dingen wat beter relativeren/ minder “streng”  zijn, heel fijn.

“Massage was super en heel vriendelijk ontvangen en geholpen.”

De truffelceremoniereis heb als heel fijn ervaren. Ik heb er een groter perspectief door gekregen. 
Heb eigenlijk jaren lang vooral vluchtgedrag vertoond en weet nu dat ik mijn eigen pijn wel moet aankijken en het er laten zijn en dan kan ik loslaten. 
Had het idee dat in de truffelceremonie die troost alsnog had gekregen doordat Tanja een tijdje bij me was en me troost bood, dat was fijn. Het voelde daarna als een soort van bevrijd.

Het is weer een rijke inzicht gevende reis geweest. Deze keer mocht ik meer naar duisternis kijken. In het diepste van het donkerste zit een schat verborgen. In wat duisternis lijkt in onze wereld zit de echte wijsheid. 

Het voelt of ik zoveel  inzichten heb gehad waardoor ik zoveel dieper, echt lagen dieper ben gegaan. Telkens wist ik: er is weer iets weg/losgelaten. 
Nogmaals dank voor de liefdevolle steun. 

De sfeer tijdens de truffelceremonie was warm en veilig, gezellig en gemoedelijk. Ik heb de ceremonie verhelderend en als een opluchting ervaren. Bij de emotionele momenten heeft de warme en liefdevolle begeleiding mij geholpen. De truffelceremonie heeft mij inzichten, dankbaarheid en verantwoordelijk opgeleverd. Een zuivering van hart en ziel. 

Ik heb intussen twee truffelceremonies gedaan bij Sivana, wat behoorlijk uit mijn comfortzone was, ondanks dat ik al heel wat had gedaan op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit.
De eerste reis was een ware piekervaring boordevol creativiteit, humor (mijn god wat heb ik gelachen!!), inzichten en synchroniciteit. Ik werd herinnerd aan de lichtheid van het bestaan en mijn vertrouwen in ‘iets groter dan mezelf’ werd volledig hersteld.
De tweede reis, die ik drie maanden later maakte, was van een heel ander kaliber. Ik ging ‘rock bottom’, werd keihard geconfronteerd met mijn eigen schaduwstukken alsook met de zwaarte en zinloosheid van het leven. Ik ga eerlijk zijn, deze reis was op het moment zelf allesbehalve een pretje! Pas na enkele weken integratietijd begon ik de vruchten ervan te plukken.
De twee reizen vormden samen een soort Yin-Yang ervaring die mij innerlijke heelheid bracht. Ik ben niet langer op zoek naar ‘het grote geluk’ buiten mezelf  maar ervaar zingeving in het hier-en-nu, met alles wat daarbij hoort: ’the good, the bad and the ugly’.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mij, dankzij een liefdevol duwtje in de rug van Simone, heb durven overgeven. Het heeft me ontzettend veel gebracht.
Mieke

“Really a proper massage! The massage therapist really seemed to care about my health and did a great job at helping me relax.”

“Ik zou je nog willen bedanken, je hebt mij enorm vooruit geholpen, mentaal dan, na mijn rugoperatie en de beslissing om mijn leven een nieuwe en positieve wending te geven. Ik ben jou dankbaar forever ! Ik ben een gelukkige vrouw nu.”

“Persoonlijk heb ik heel veel gehad aan jouw relaxatie-oefeningen en de tips & tricks voor een rustiger leven! Vele ervan doe ik nu nog op regelmatige basis! Ze helpen écht op de moeilijkere/drukkere momenten.”

“Door het thuiswerken op een foute stoel kreeg ik last van mijn nek, schouders en rug. Een paar keer een massage en wat tips van Simone en het gaat weer goed. Ik denk dat ik niet de enigste ben die last van nek, schouders en rug heb gekregen van het thuiswerken. Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken voor een massage. Het is niet alleen goed maar ook heel lekker en ontspannend. Bedankt Simone”

“Het was een warm welkom en wat heb ik genoten! Heerlijke massage waardoor ik echt los kon laten.. BEDANKT Sivana!”

“Genoten van een fijne vlinder massage die me benieuwd maakt naar het verdere aanbod massages.”

“Het was een warm welkom en wat heb ik genoten! Heerlijke massage waardoor ik echt los kon laten.. BEDANKT Sivana!”

“Genoten van een fijne vlinder massage die me benieuwd maakt naar het verdere aanbod massages.”

“Ontzettende positieve en ontspannen ervaring. Echt een aanrader voor iedereen die echt even een momentje voor zichzelf nodig heeft.”

“Eerst ff lekker bijgekletst en daarna heerlijk wegdromen met ontspannen relax muziek en een overheerlijke massage ik heb daarna super lekker geslapen top dus”

Groepspraktijk Sivana is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.