Groepspraktijk Sivana St. Jansteen: alles voor body, mind, HEART & Soul

Het team van Groepspraktijk Sivana

Het team van Groepspraktijk Sivana v.l.n.r.:

Nicole van Acker (Aroma- en Fytotherapeut), Martine Welling (Homeopaat)
Greet Penneman (Holistisch Coach / Trainer)
Simone van Ham (Massagetherapeute / NEI- en EMDR therapeut)

Simone van Ham-Mastenbroek

 

Massagetherapeute / NEI- en EMDR therapeute / Energetic Sound Touch / Reiki

simone@sivana.nl

+31 625 122 877

Mijn naam is Simone van Ham-Mastenbroek (Vlaardingen, 1966).

 

Van kindsbeen af vond ik het heerlijk om mensen te verzorgen en droomde ervan verpleegkundige te worden. Mijn gevoeligheid aan letsel en bloed stonden deze droom echter in de weg.

 

Ik belandde op kantoor wat op zich prima was, alleen bleef er iets aan mij knagen.
Door jarenlange aanhoudende stress van (over)werk en een te snelle levensstijl kondigde zich een nieuwe levenservaring aan: een burn-out. Door deze ervaring ben ik gaan doen waar mijn passie ligt: anderen bijstaan in hun ontdekkingstocht naar zichzelf, hun passie en levensmissie.

 

Sinds 2006 werk ik met veel plezier als gediplomeerd massagetherapeute en NEI coach in mijn Groepspraktijk in Sint Jansteen.


Ik heb in de loop van de jaren mijn kennis en vaardigheden uitgebreid door het volgen van vele cursussen, opleidingen en workshops op het gebied van massage, coaching en holistische behandelingen.

 

Ik ben dankbaar wanneer ik jou een moment van rust en ontspanning kan geven tijdens een behandeling en je te begeleiden in jouw zoektocht zodat je daarna met positieve energie en meer vitaliteit terug op pad kan gaan.


Gevolgde opleidingen en cursussen:

Cursus spirituele ontwikkeling

Diploma Reiki I en II

Diploma NEI-coach

Diploma massagetherapeut: anatomie, fysiologie & pathologie, aromatherapie, relaxatiemassage, hotstonemassage, stoelmassage, kruidenstempelmassage, voetreflexologie, pulsing (traegertherapie), Sveltessamassage (anti-cellulitismassage), vacussage, meridianen- en elementenleer, lymfedrainage, vlindermassage, chakra- en polariteitsmassage, bamboesage, sportmassage, triggerpointmassage.

Cursus communiceren met dieren

Workshop remote viewing

Workshop intuïtief schilderen en kleien

Workshop werken met Bachbloesems

Workshop pendelen en wichelroedelopen

Cursus burn-out begeleiding en omgaan met stress

Cursus Engelen basis cursus

Cursus Manifesteren met engelen

Cursus Helen met engelen

Cursus Holistische EMDR-therapie
Opleiding Energetic SoundTouch Therapeut
Workshop Lichtwerkers

 

Greet Penneman

 

Holistisch Coach/Trainer

info@greetpenneman.be
+32 474 266 627

 

Mijn naam is Greet Penneman en vanaf februari 2020 werk ik als holistisch coach bij Groepspraktijk Sivana.


Mijn passie voor het coachen is gegroeid vanuit mijn eigen reis in persoonlijke groei. Ik heb ervaren dat kiezen voor wat je echt wil en waar je voor staat, je een "rijk" leven kan geven.

Voor mij zijn zelfvertrouwen, zelfzorg, een dosis positieve energie en een goede mindset het fundament voor een fijn leven.


Als holistisch coach zie ik je lichaam, je brein en je ziel als één geheel.


Het leven daagt ons alle dagen uit, maar als je weet hoe je met deze uitdaging kan omgaan heb jij altijd keuze.


Ik heb mijn coachingsopleidng in Breda 6 jaar geleden afgerond en heb me daarna nog verder verdiept in stress- en burn-outcoaching en loopbaancoaching.

Verschillende businessopleidingen hebben mij nog meer kennis bijgebracht over het ondernemen.


Lichaamsgericht geef ik holistisch pulsing en ben ik gedreven in het aanleren van relaxatietechnieken.

Ik ben een enthousiaste, liefdevolle en veerkrachtige vrouw die ervan houdt in contact te zijn met de mens en de natuur.


Mijn gezin, nieuwe uitdagingen aangaan, sporten, in de natuur zijn en samenzijn met anderen zijn een belangrijk onderdeel in mijn dagdagelijks leven.


Nicole van Acker-VandenKerchove

 

Fytotherapie / Aromatherapie

demeigaard@gmail.com

+31 651 236 853

 

Mijn naam is Nicole van Acker en vanaf februari 2020 zal ik mij op de dinsdagen in de Groepspraktijk Sivana te Sint Jansteen vestigen.

De interesse voor planten zat er bij mij al van kinds af aan in en is sinds een aantal jaar versterkt daar ik zelf reguliere medicatie slikte met menig bijwerking, die ik niet prettig vond.
Ik ging op zoek naar een natuurlijk alternatief en die heb ik gelukkig ook gevonden.

Een wereld ging voor mij open, het blijkt dat voor iedere kwaal er wel een kruidenpreparaat is

en daarom heb ik er voor gekozen om de opleiding tot fytotherapeut te volgen en af te ronden.

Graag tot ziens,

Nicole van Acker-VandenKerchove

Fytopraktijk Vevina, onderdeel van Groepspraktijk Sivana

 

Martine Welling

 

Homeopaat (R-Hom, RH)

martinewelling{at}gmail.com

+31 628 229 107

 

Mijn naam is Martine Welling.

Ik ben geregistreerd klassiek homeopaat (R-Hom, RH) en in 2008 afgestudeerd na een 6-jarige opleiding aan de School voor Homeopathie in Amersfoort.

 

Ik heb 2 jaar de opleiding tot veterinair homeopaat gevolgd aan het VHCN in Lochem en haal veel voldoening uit het behandelen van zowel mensen als dieren.

 

Ik werk volgens de methode van de ziekteclassificatie zoals die is ontwikkeld en geperfectioneerd door de grondlegger van de homeopathie, dr. Samuel Hahnemann.

 

In mijn praktijk staat de patiënt als individu centraal en ik vind het belangrijk om iedereen die met zijn of haar klachten bij me komt te behandelen met een open, onbevooroordeelde blik, vriendelijkheid, compassie en oprechte interesse te behandelen.

 

Ik ben nuchter en kritisch als het gaat om resultaten en ik wil wat ik leer en weet in de praktijk bevestigd zien in mensen en dieren die zich beter voelen, gezonder worden en meer energie, vitaliteit en weerstand hebben.

 

Om mijn kennis up to date te houden en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen volg ik regelmatig medische en homeopathische nascholingen.

 

Mensen en dieren helpen op hun weg naar gezondheid is wat ik het liefste doe. Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor jou (of je kind, partner of dier) kan betekenen!