Klassieke homeopathie

KLASSIEKE HOMEOPATHIE

Homeopathie is een geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Het principe van homeopathische geneeskunde is dat iemand van een aandoening of ziekte kan worden genezen, door het toedienen van een homeopathisch geneesmiddel, dat bij een gezond mens dezelfde symptomen oproept als de betreffende aandoening of ziekte.

Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat. Als lichaam en geest niet in evenwicht zijn, kan een mens kwalen krijgen of ziek worden. Het belang is dan ook om niet alleen de symptomen te onderdrukken, maar het evenwicht te herstellen.

Homeopathische geneesmiddelen zijn mild, veilig en onschadelijk voor lever en nieren. Ze vormen geen belasting voor het milieu en worden niet op dieren getest. Daarmee is homeopathie een zeer duurzame en natuurlijke geneeswijze die goed is voor mens, dier en milieu.

 

In de Groepspraktijk zijn 2 homeopaten werkzaam: Martine Welling en Anne van Remortel.

 

 

Afspraak maken? Wil je meer informatie? Bel dan meteen met:
Martine Welling:
Tel.: +316 28 22 91 07
Stuur mail

Klassiek Homeopaat (R-Hom, RH) geregistreerd

Afspraak maken? Wil je meer informatie? Bel dan meteen met:
Anne van Remortel:
Tel.: +32 476 71 22 41
Stuur mail

Klassiek Homeopaat Geregistreerd lid NVKH

 

Homeopathie kan een belangrijke en veilige ondersteuning zijn bij klachten rondom de zwangerschap, de bevalling, het kraambed en de periode erna.
Als je zwanger bent of een kinderwens hebt, ben je vaak extra voorzichtig met het slikken van reguliere medicatie. De gezondheid van je kindje kan immers worden beïnvloed door wat je als moeder inneemt. Homeopathische middelen kunnen dan een aanvulling zijn voor veel klachten bij moeder of kind.

Klachten waarbij homeopathie kan worden ingezet tijdens de zwangerschap lopen uiteen van zwangerschapsmisselijkheid, jeuk, slaapklachten, blaasontstekingen, rugklachten tot emotionele klachten.

Tijdens de bevalling kunnen homeopathische middelen bij problemen als angsten, onvoldoende ontsluiting of heftige pijn worden ingezet.

In de kraamtijd kan gedacht worden aan de toepassing van homeopathische middelen bij uitputting, slaapproblemen, borstontsteking, wondverzorging en baby blues.

Bij Martine en Anne kan je terecht voor het verhelpen van jouw klachten.

Reviews

“Super goede homeopathie”

“Dankzij de middelen komt mijn ene kat meer voor zichzelf op en de ander is minder de baas. 
De 3e kat, dement, miauwt nu niet meers nachts waardoor wij geen gebroken nachten meer hebben;-)”

Groepspraktijk Sivana is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.