Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Algemeen. Therapeuten Groepspraktijk Sivana verlenen geen medische behandelingen, zijn professioneel geschoold en bieden geen enkele vorm van erotische behandelingen.

 

2. Afspraken. Afspraken voor behandelingen worden op voorhand online via sivana.nl, telefonisch of per e-mail gemaakt en zijn altijd onder vermelding van volledige naam, adres, email en telefoonnummer en geboortedatum. Zonder afspraak is het onmogelijk langs te komen. Wanneer je een afspraak maakt, stem je zondermeer in met de algemene voorwaarden zoals deze hier staan vermeld.

 

3. Contra indicaties. Contra indicaties zij redenen waarom iemand niet of gedeeltelijk niet behandeld mag worden, tenzij er toestemming is van de behandelend arts en/of specialist. Om er zeker van te zijn dat u geheel/gedeeltelijk behandeld mag worden zal, vooraf aan elke behandeling, een anamnese afgenomen worden. Let wel indien de behandelaar onvolledig of verkeerd ingelicht wordt kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor de schade en/of letsel ten gevolge van een door ons uitgevoerde behandeling. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, bent u zwanger of gebruikt u medicijnen dan dienen de behandelingen altijd in overleg met behandelend geneesheer/vrouw overlegd te worden.

 

4. Betalingen. Therapeuten Groepspraktijk Sivana vermelden alle prijzen van behandelingen en producten zichtbaar op de website. De gemelde prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en/of producten contant te voldoen, tenzij anders afgesproken en bevestigd door Therapeuten Groepspraktijk Sivana.

 

5.Persoonsgegevens en privacy. Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden, ook niet onderling aan de therapeuten werkzaam bij Groepspraktijk Sivana.

 

6. Annuleren. Gemaakte afspraken kunt u minimaal 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Bij annuleren binnen 24 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt om een factuur met de volledige kosten te sturen. Annuleren kan via telefoon en e-mail.

 

7. Aansprakelijkheid. Therapeuten Groepspraktijk Sivana is niet verantwoordelijk of aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na het behandelen. Een behandeling bij Therapeuten Groepspraktijk Sivana is geheel op eigen risico, en u bent zelf verantwoordelijk voor het juist vermelden van uw algehele gezondheid.

 

8. Cadeaubonnen. De cadeaubon kan alleen bij Therapeuten Groepspraktijk Sivana worden ingewisseld. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld. Een via de e-mail bestelde cadeaubon kan niet geannuleerd worden. Wij accepteren alleen originele cadeaubonnen (geen kopieën) en zijn niet verantwoordelijk voor verloren cadeaubonnen en kunnen deze derhalve niet vergoeden.

 

9. Uitsluiting van behandeling. Therapeuten Groepspraktijk Sivana behoudt zich het recht voor om een cliënt voor behandeling uit te sluiten.

 

10. Overig. De algemene voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Therapeuten Groepspraktijk Sivana ten aller tijden worden gewijzigd.

Groepspraktijk Sivana is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.