NIEUWS & AGENDA

We gaan zaaien in heel Nederland en Vlaanderen om zo een feestmaal te creëren voor bestuivende insecten. Doe jij ook mee?

Vanaf 11 april a.s. kan je bij Sivana een GRATIS zakje bloemzaad ophalen om te helpen met zaaien. In je tuin, op je balkon, of met je buren in de straat. Dit zorgt voor meer bewustwording bij burgers en voor meer voedsel voor bestuivers. Er zijn 19 zakjes verkrijgbaar, op=op!

Op deze kaart vind je alle Nederlandse en Belgische deelnemende voedselbanken voor de bijen.

Een wereld zonder bijen betekent niet alleen dat er minder voedsel zal worden geproduceerd zoals appels, meloenen, kersen, avocado, komkommers, broccoli, pompoen, koriander, koffie en vanille.
En de gewassen met een hoge voedingswaarde zullen drastisch in aantallen teruglopen: vitamine C, vitamine A en calcium.

Met zijn allen kunnen we de omvang van het voedselaanbod vergroten, door meer bloeiende bloemen en planten te poten en zaaien. En doe mee aan tegelwippen: Tegel niet gemakshalve je tuin dicht, maar laat ruimte voor de natuur.

De inhoud van 1 zakje, goed voor 2m2
Een inheemse mix van de Cruydt-Hoeck: duizendblad, bolderik, valse kamille, gele kamille, gewoon barbarakruid, grijskruid, karwij, korenbloem, knoopkruid, wilde cichorei, wilde peen, grote kaardenbol, slangenkruid, gele ganzenbloem, sint-janskruid, gewoon biggenkruid, beemdkroon, vertakte leeuwentand, gewone margriet, vlasbekje, gewone rolklaver, grote kattenstaart, muskuskaasjeskruid, echte kamille, witte honingklaver, citroengele honingklaver, middelste teunisbloem, grote teunisbloem, wilde marjolein, grote klaproos, veldsalie, dagkoekoeksbloem, avondkoekoeksbloem, blaassilene, herik, rode klaver, reukeloze kamille, lange ereprijs, bonte wikke.

Ademwerk, Rebirthing, Regressietherapie

Door de eeuwen heen, in alle culturen wordt de adem gebruikt als middel voor heling en verandering. Bewust ademen verbetert onze gezondheid, het helpt om onverwerkte ervaringen en emoties te verwerken en te integreren in het dagelijks leven, de belemmerende levenspatronen in je leven te doorbreken en draagt bij aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Vanaf nu kan je bij Simone, gecertificeerd Sjamanistisch Ademwerk Practicioner, deze privé sessies volgen:

  • ademwerk of rebirthing
  • past-life-regression


Een aantal voordelen op een rij:
♥ Loslaten van negatieve en belemmerende (denk)patronen;
♥ Innerlijke rust en stressreductie;
♥ Een betere lichamelijke gezondheid en vitaliteit;
♥ Meer leven vanuit je hart.

Eén ademsessie is qua effectiviteit vergelijkbaar met negen maanden psychotherapie.

BOEKENTIP

Nooit meer de oude, over het leven na een burn-out.

Door: Mieke Lannoey

Nooit meer de oude van Mieke Lannoey is een boek over het leven na een burn-out.
Een burn-out hakt je leven in een ‘voor’ en een ‘na’.
Waar velen het herstel van burn-out als het eindpunt beschouwen, is het in werkelijkheid slechts het begin. De nieuwe manier van leven en werken begint met te aanvaarden dat je nooit meer de oude wordt.

Hoe komt het daarnaast dat, ondanks alle preventieve maatregelen, het aantal burn-outs blijft stijgen en zich als een ware epidemie verder verspreidt?
Zou het kunnen dat onze maatschappij de uitnodiging van burn-out (nog) niet heeft begrepen? Dat we nog steeds niet snappen dat we niet aan symptoombestrijding moeten doen, maar vanuit de kern wezenlijk moeten veranderen?

In dit boek, het vervolg op Burn-out, het begin van verandering, deelt Mieke Lannoey zowel haar persoonlijke zoektocht als haar inspirerende visie op wat wil ontstaan. Ze gelooft dat de post-burn-out generatie aan de basis ligt van een nieuwe maatschappij.

Nederlands | 9789020217209 | Paperback

 

Of bestel het boek online bij Youbedo: altijd tot 12% naar een goed doel dat jij kiest.

Materiaal: keramiek.

€ 15,- / stuk

Verkrijgbaar bij Groepspraktijk Sivana

AANMELDEN

13 + 4 =

Reviews

“Een intuitief schilderworkshop gevolgd samen met mijn dochter, het was een hele ontspannende avond met goede uitleg en goed gezelschap. Knap dat begeleidster in je schilderij ziet waar je in je ontwikkeling zit en wat er eventueel knelt.. goede tips !”

“Massage gewonnen via fb en het is een echte aanrader, heel hartelijk ontvangen en een super massage gehad. Mij gaan ze zeker terug zien!”

Groepspraktijk Sivana is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.