Massages

MASSAGE AANBOD

• duo massages • ontspanning • zwangerschap • relax & firm
• klankschalen • holistic pulsing
• hotstone • triggerpoint & cupping

Heb je nek-, schouder- en/of rugklachten?
Heb je vastzittende spieren?
Heb je nood aan ME-time?

Ervaar een oase van rust bij Sivana. Waar jij helemaal welkom bent en er tijd voor je wordt genomen. Dat is wat wij jou willen laten ervaren.
Onze professioneel geschoolde masseuses staan voor je klaar!

Alle massages (behalve de triggerpoint) zijn volledige lichaamsmassages. Deze zijn speciaal toegespitst op jouw situatie of klachten. Vooraf is een korte intake om te horen hoe het met je gaat.
De massage vindt in stilte plaats, zo kan jouw hoofd ook pauze nemen.
Na de massage stap je met een ontspannen en vitaal gevoel naar buiten.
Geen sprake van lopende band werk. Wij hechten belang aan persoonlijke aandacht.

Lees onderaan deze pagina de contra-indicaties voor massages. Wij geven geen erotische massages.

“Het rook heerlijk bij binnenkomst. Alle tijd en aandacht voor de klant. Heerlijke massage en het uur was zo voorbij. Deze massages moet je gewoon geprobeerd hebben. Mijn dochter en ik hebben een duo massage gedaan. Zeker tot een volgende keer”.

“Door het thuiswerken op een foute stoel kreeg ik last van mijn nek, schouders en rug. Een paar keer een massage en wat tips van Simone en het gaat weer goed. Ik denk dat ik niet de enigste ben die last van nek, schouders en rug heb gekregen van het thuiswerken. Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken voor een massage. Het is niet alleen goed maar ook heel lekker en ontspannend. Bedankt Simone”

Nogmaals bedankt voor de zwangerschapsmassage, ik voel/voelde me echt even een stuk lichter erna en sliep weer eens als een roosje! 

Ik ben ondertussen een paar keer bij Simone geweest voor een ontspanmassage. Ze heeft veel oog voor de persoon die binnenkomt. Ze is oprecht geïnteresseerd in hoe het gaat met je door eerst te kletsen. Ze zorgt ervoor dat je met een rustig gevoel op de massagetafel gaat liggen, doordat ze een luisterend oor biedt en tips geeft die mogelijk helpen om om te gaan met bepaalde situaties waar je mee zit. De massage zelf is ook heerlijk! Zeker aan te raden. Ik zal zeker terugkomen!

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage van het gehele lichaam
Dit is de meest gekozen massage. Kom je voor het eerst en je twijfelt welke massage bij jou past? Kies dan deze.
Ontspan met een deze massage in Groepspraktijk Sivana. Jouw body, mind & sould komen tijdens deze aangename massage even helemaal tot rust en je kunt volledig ontspannen. Wellicht heb je een drukke studie, zorg je full-time voor je kinderen of er is een andere situatie waardoor je in het dagelijkse leven veel stress ervaart. Wat je situatie ook is, een ontspanningsmassage is in alle gevallen een erg verstandige keuze. Je geniet van een momentje, even helemaal voor jezelf. Onze masseuses Simone en Melissa behandelen desgevraagd de plekken die net even wat extra aandacht verdienen, zoals je schouders en je nek.

Boek jouw afspraak bij Simone

DUO massages

Een duo massage is een gelijktijdige massage in een kamer met twee massagetafels. U geniet niet alleen, maar uw partner/vriend(in)/familielid geniet gelijktijdig. Een bijzondere ervaring, getuige de vele klanten die regelmatig bij ons terugkomen voor zo’n zalige duo massage.

Keuze uit:

  • Ontspanningsmassage
  • Ontspanningsmassage en Relax & Firm
  • Ontspanningsmassage en Zwangerschapsmassage
  • Hotstonemassage

Boek jouw afspraak hier

Relax & Firm massage

Last van vastzittende schouders, rugpijn, een stijve nek of andere typische stress en/of kantoorklachten? Boek dan de Relax & Firm massage.
Simone gebruikt een combinatie van technieken zoals in de klassieke ontspanningsmassage en sportmassage worddt toegepast. Deze massage heeft als doel pijn en spierklachten te verlichten en ontspanning van body, mind & soul.

Boek jouw afspraak hier

SHE special

Volledige lichaamsmassage met extra aandacht voor de voeten. Inclusief een kopje thee voor extra ontspanning na afloop.

Boek jouw afspraak hier

Klankschaalmassage

Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam.
De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen.

De klankschaalmassage versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Het is een prima manier om te ontspannen en kan op zichzelf staan, en het kan ook gebeuren dat er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren. In dat geval kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken. Een klankschaalmassage kan ook een goede therapeutische ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Naarmate je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt daarvan.

De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. Een weldaad voor lichaam en geest!

Boek jouw afspraak hier

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage begint een echte trend te worden onder zwangere vrouwen. En dat is niet zo vreemd. Tegenwoordig werken we meestal zo lang mogelijk door. Sociale contacten nemen een belangrijke plaats in, de babykamer moet in orde worden gemaakt en de zorg voor eventuele andere kinderen gaat gewoon door. Kortom de zwangere vrouw kan wel wat ontspanning gebruiken.

Als je zwanger bent heeft je lichaam op tijd rust nodig om te herstellen. Die rust vinden vrouwen in een zwangerschapsmassage. Tijdens een zwangerschapsmassage kun je even bijkomen van de drukte van alle dag. Even stilstaan bij het kindje in je buik. Als je ontspannen bent werkt dit door naar het ongeboren kindje.

Tijdens de massage van je rug lig je op je zij en bij de massage van de voorkant lig je half rechtop.

Wist je dat je een duomassage kan boeken jezelf en je partner? Keuze uit een zwangerschapsmassage en ontspanmassage of relax & firm.

Boek jouw afspraak hier

Holistic Pulsing

Ben je op zoek naar een zachte manier van aandacht geven?
Wil je herstellen van stress?
Heb je behoefte aan veiligheid en koestering?
Wil je van binnenuit groeien en bewust leven?
Dan is holistic pulsing iets voor jou!

De kracht van zachtheid Holistic pulsing is een zachte en veilige manier van gericht aandacht geven. Door een bepaalde ritmische manier van schudden en zachtjes trekken van het lichaam, laat je lichaam opgebouwde spanningen los. Er wordt echter niets geforceerd. Je lichaam wordt subtiel in beweging gebracht en gehouden. Door het voortdurende zachte wiegen (‘pulsen’ genoemd) en strekken in een bepaald ritme, kun je steeds dieper ontspannen.
Als vanzelf word je uitgenodigd om spanningen en emoties los te laten. Pulsen is hierdoor een weldaad voor lichaam en geest. Mensen ervaren pulsing sessies als koesterend, geborgen en veilig.
Bij deze massage houd je je kleding aan.

Boek jouw afspraak hier

Hotstone massage

Een massage met warme stenen dat een ontspannend effect op het zenuwstelsel heeft en ideaal bij stijve spieren.
Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen, afvalstoffen worden uit het lichaam weggevoerd, het draagt bij aan het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ook bij fibromyalgie kan een hotstonemassage soelaas bieden.

Deze massage is ook voor 2 personen tegelijk (duo) mogelijk.

Boek jouw afspraak hier

Cupping & Triggerpointmassage

Tijdens deze pittige massage met vacuumcups treedt een sterke doorbloeding op. De cups vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën. Het is vooral effectief bij rug- en schouderklachten.

Een Triggerpoint is een lokale verkramping van de spier waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat. Het is een specifiek punt in de spier die pijn veroorzaakt of doorstuurt naar een ander deel van het lichaam. Zo kan een Triggerpoint in de nek misschien de bron zijn van constante hoofdpijn of tandpijn. Maar pijn in de rug kan bv ook worden veroorzaakt door een Triggerpoint in de benen of bil. In sommige gevallen kun je ook pijn voelen in de Triggerpoint zelf, maar meestal manifesteert de pijn zich elders in het lichaam. Zaak dus om goed te kijken naar het gehele lichaam en niet alleen maar naar de pijnplek. Al na 1 behandeling kan dit verlichting geven.

Boek jouw afspraak hier

We geven ook duo massages  (2 personen). Tijdens deze massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen masseuse.

Duo massages zijn ook mogelijk voor 2 personen tegelijk. Keuze uit:
– 2 x ontspanningsmassage
– 1x ontspanningsmassage en 1x zwangerschapsmassage
– 1x ontspanningsmassage en 1x relax & firm
– 2 x hotstonemassage

CONTRA INDICATIES

Vaccinatie en massage
Het is onverstandig om een massage te ondergaan wanneer u zich de afgelopen 7 dagen heeft laten vaccineren, u kan dan anderen besmetten.
Daarnaast is uw lichaam is bezig met antistoffen aan te maken en heeft tijd nodig om de lichaamsvreemde stoffen te verwerken. In combi met een massage is de kans groot dat u langer vaccinatiebijwerkingen ervaart of dat bijwerkingen heftiger worden.

Absolute contra indicaties bij:
Koorts, infectieziekten, verkoudheid, virussen zoals griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidaandoeningen, ernstige hart- of vaatziekten, de zwangerschap de eerste 3 maanden of zwangerschap met risicofactoren. Gebruikt u anti-biotica? Dan is er geen massage mogelijk.

Plaatselijke contra indicaties waarbij de aangedane plek niet wordt behandeld:
Ontstekingen, vaataandoeningen/spataderen, fracturen/kneuzingen/blauwe plekken, zwemmerseczeem/kalknagels/schimmelinfecties, trombose, open wonden, psoriasis.

Ga niet volledig uit van wat hier beschreven staat, als u denkt dat u wel gemasseerd kan en wil worden, overleg dan even uw de huisarts.

Simone van Ham
• Gediplomeerd Massagetherapeut

T: +316 25 12 28 77
Stuur email

“Genoten van een fijne vlinder massage die me benieuwd maakt naar het verdere aanbod massages.”

Er word echt tijd voor je genomen, voor-, tijdens en na de behandeling. Er word naar je klachten geluisterd waarop ook passend advies aan je word gegeven en ervoor behandeld word. Ik ben een paar dagen geleden geweest en mijn lichaam en spieren vooelen nog echt ontspannen aan. Ik ben nog steeds Zen. Een echte aanrader!

“Heerlijke hotstone massage mogen ervaren! Persoonlijke aanpak spreekt mij aan. Tot binnenkort :-)”

Ontzettende positieve en ontspannen ervaring. De massage is echt een aanrader voor iedereen die echt even een momentje voor zichzelf nodig heeft.

Really a proper massage! The massage therapist really seemed to care about my health and did a great job at helping me relax.

“Massage was goed. Lekker ontspannen en relaxed weer naar huis. Super, bedankt en tot snel.”

“Super! als je toe bent aan een goede massage ben je bij Simone aan het juiste adres, altijd een leuke en ontspannen sfeer !”

“Het was een warm welkom en wat heb ik genoten! Heerlijke massage waardoor ik echt los kon laten.. BEDANKT Sivana!”

Massage voor 2 personen geboekt. Vriendelijk ontvangst. Heerlijke massage. Kom zeker nog is terug.

Vriendelijk ontvangst, er word goed geluisterd naar wat het lichaam nodig heeft, ontspannende sfeer.

CONTACT
Groepspraktijk Sivana

Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone(at)sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091
KVK Terneuzen 58783814

BTWnr.: NL001572895804