Massages

MASSAGE AANBOD

ontspanning • zwangerschap • hotstone • cupping • relax & firm • holistic pulsing • lymfedrainage •  klankschalen

Heb je nek-, schouder- en/of rugklachten? Ervaar je stress? Zitten je spieren na inspanning vast? Ben je op zoek naar een goede massage? Waar er tijd voor jou wordt genomen? Kom dan langs bij Groepspraktijk Sivana.
Wij bieden op maat gemaakte massages aan, uitgevoerd door professionele masseuses: Simone en Melissa.

Duo ontspanningsmassages zijn ook mogelijk!

Zodra je binnenkomt bij Sivana, stap je in een oase van rust.
Tijdens de korte intake wordt er gekeken wat wij kunnen betekenen voor jou en passen hier de massage op aan.
Na de massage stap je met een ontspannen en vitaal gevoel naar buiten. Geen sprake van ‘lopende band werk’ want wij vinden persoonlijk contact belangrijk.

Lees onderaan deze pagina de contra-indicaties voor massages. Wij geven geen erotische massages.

Ontspanningsmassage

Dit is de meest gekozen massage. Kom je voor het eerst? Kies dan deze.
Een klassieke Zweedse ontspanningsmassage met strijkingen, knedingen en fricties voor een betere doorbloeding van de spieren en een heerlijk gevoel van welbevinden nadien.

Deze massage kan ook in duovorm (2 personen). Tijdens deze massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen masseuse. Gezellig samen met je partner, vriend(in), moeder, zus, broer, kind, etc.

Of kies je voor de She special?
De She Special is een weldadig verwenmoment, speciaal voor haar. Even een moment voor jezelf, weg van alle stress en spanning. De massage bevat een voetmassage en gezichtsmassage en duurt 60 minuten. Het is een moment van ontspanning en welbehagen. Na deze treatment kan je er weer helemaal tegenaan.

Relax & Firm massage

Deze stevige lichaamsmassage heeft als doel ontspanning van lichaam en geest en pijnlijke spieren te verminderen.

Zwangerschapsmassage

Veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap kunnen zijn: vermoeidheid, nek- rug- en bekkenklachten, het vasthouden van vocht, onrustige ledematen, slecht slapen, hoofdpijn, enz. Deze massage geeft ontspanning doordat het zenuwstelsel wordt gekalmeerd en gelukshormonen vrijkomen die zorgen dat jij en jouw baby zich prettig voelen.

Cuppingmassage

Tijdens deze pittige massage met vacuumcups treedt een sterke doorbloeding op. De cups vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën. Het is vooral effectief bij rug- en schouderklachten.

Hotstone massage

Een massage met warme stenen dat een ontspannend effect op het zenuwstelsel heeft en ideaal bij stijve spieren.
Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen, afvalstoffen worden uit het lichaam weggevoerd, het draagt bij aan het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ook bij fibromyalgie kan een hotstonemassage soelaas bieden.

Lymfedrainagemassage volgens Vodder

Dit is een zachte vorm van massage met als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnatie op te heffen, de immuniteit (weerstand) te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren.

Holistic Pulsing

Ben je op zoek naar een zachte manier van aandacht geven?
Wil je herstellen van stress?
Heb je behoefte aan veiligheid en koestering?
Wil je van binnenuit groeien en bewust leven?
Dan is holistic pulsing iets voor jou!

De kracht van zachtheid Holistic pulsing is een zachte en veilige manier van gericht aandacht geven. Door een bepaalde ritmische manier van schudden en zachtjes trekken van het lichaam, laat je lichaam opgebouwde spanningen los. Er wordt echter niets geforceerd. Je lichaam wordt subtiel in beweging gebracht en gehouden. Door het voortdurende zachte wiegen (‘pulsen’ genoemd) en strekken in een bepaald ritme, kun je steeds dieper ontspannen.
Als vanzelf word je uitgenodigd om spanningen en emoties los te laten. Pulsen is hierdoor een weldaad voor lichaam en geest. Mensen ervaren pulsing sessies als koesterend, geborgen en veilig.
Bij deze massage houd je je kleding aan.

Klankschaalmassage

Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam.
De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen. Bij deze massge houd je je kleding aan.

CONTRA INDICATIES

Vaccinatie en massage
Het is onverstandig om een massage te ondergaan wanneer u zich de afgelopen 7 dagen heeft laten vaccineren.
Uw lichaam is bezig is met antistoffen aan te maken en heeft tijd nodig om de lichaamsvreemde stoffen te verwerken. In combi met een massage is de kans groot dat u langer vaccinatiebijwerkingen ervaart of dat bijwerkingen heftiger worden.

Absolute contra indicaties bij:
Koorts, infectieziekten, verkoudheid, virussen zoals griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidaandoeningen, ernstige hart- of vaatziekten, de zwangerschap de eerste 3 maanden of zwangerschap met risicofactoren. Ook gevaccineerden zijn dienen 2 weken te wachten met behandelingen. Gebruikt u anti-biotica? Dan is er geen massage mogelijk.

Absolute contra indicaties voetreflexmassage:
Ernstige nierklachten, ernstige hart- en schildklierklachten of mensen met pacemaker.

Plaatselijke contra indicaties waarbij de aangedane plek niet wordt behandeld:
Ontstekingen, vaataandoeningen/spataderen, fracturen/kneuzingen/blauwe plekken, zwemmerseczeem/kalknagels/schimmelinfecties, trombose, open wonden, psoriasis.

Ga niet volledig uit van wat hier beschreven staat, als u denkt dat u wel gemasseerd kan en wil worden, overleg dan even uw de huisarts. Bellen met ons mag ook altijd!

Simone van Ham
• Traumaverwerking (EMDR/NEI)
• Gediplomeerd Massagetherapeut
• Burn-out/Ontspanningscoach

T: +316 25 12 28 77
E: simone@sivana.nl

Massages: ontspanning, relax & firm, zwangerschap, hotstone, sport, triggerpoint, cupping, traegertechniek, lymfedrainage, voetreflex, klankschalen.

Melissa van den Bosch

  • Access Bars
  • Osho Tarotkaarten
  • Masseuse

 

T: +32 477031978
E: melissa_vdbosch@hotmail.com

Massages: ontspanning en intuitieve massages

“Het rook heerlijk bij binnenkomst. Alle tijd en aandacht voor de klant. Heerlijke massage en het uur was zo voorbij. Deze massages moet je gewoon geprobeerd hebben. Mijn dochter en ik hebben een duo massage gedaan. Zeker tot een volgende keer”.

“Door het thuiswerken op een foute stoel kreeg ik last van mijn nek, schouders en rug. Een paar keer een massage en wat tips van Simone en het gaat weer goed. Ik denk dat ik niet de enigste ben die last van nek, schouders en rug heb gekregen van het thuiswerken. Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken voor een massage. Het is niet alleen goed maar ook heel lekker en ontspannend. Bedankt Simone”

“Genoten van een fijne vlinder massage die me benieuwd maakt naar het verdere aanbod massages.”

“Heerlijke hotstone massage mogen ervaren! Persoonlijke aanpak spreekt mij aan. Tot binnenkort :-)”

Ontzettende positieve en ontspannen ervaring. De massage is echt een aanrader voor iedereen die echt even een momentje voor zichzelf nodig heeft.

Really a proper massage! The massage therapist really seemed to care about my health and did a great job at helping me relax.

“Massage was goed. Lekker ontspannen en relaxed weer naar huis. Super, bedankt en tot snel.”

“Super! als je toe bent aan een goede massage ben je bij Simone aan het juiste adres, altijd een leuke en ontspannen sfeer !”

“Het was een warm welkom en wat heb ik genoten! Heerlijke massage waardoor ik echt los kon laten.. BEDANKT Sivana!”

Massage voor 2 personen geboekt. Vriendelijk ontvangst. Heerlijke massage. Kom zeker nog is terug.

Vriendelijk ontvangst, er word goed geluisterd naar wat het lichaam nodig heeft, ontspannende sfeer.

Er word echt tijd voor je genomen, voor-, tijdens en na de behandeling. Er word naar je klachten geluisterd waarop ook passend advies aan je word gegeven en ervoor behandeld word. Ik ben een paar dagen geleden geweest en mijn lichaam en spieren vooelen nog echt ontspannen aan. Ik ben nog steeds Zen. Een echte aanrader!

CONTACT
Groepspraktijk Sivana

Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone@sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091
KVK Terneuzen 58783814

BTWnr.: NL001572895804