Massages

MASSAGE AANBOD

• duomassages ontspanning • zwangerschap • relax & firm
• klankschalen • holistic pulsing • lymfedrainageshe special • intuitieve massage • hotstone • triggerpoint & cupping • voetmassage • lymfedrainage

 

NIEUW: een proeverij van diverse massages zoals ontspanning, holistic pulsing en/of klankschaal!

Heb je nek-, schouder- en/of rugklachten, heb je vastzittende spieren en stress?
Ben je op zoek naar een ontspannen en professionele massage waar tijd voor jou wordt genomen?
Wees welkom bij Groepspraktijk Sivana en ervaar een oase van rust.
Wij bieden op maat gemaakte massages aan, uitgevoerd door professioneel geschoolde masseuses: Simone en Melissa.

Alle massages zijn speciaal toegespitst op jouw situatie of klachten. Na de massage stap je met een ontspannen en vitaal gevoel naar buiten. Geen sprake van ‘lopende band werk’ want wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Dat is wat wij jou willen laten ervaren.

Vind je het ook verwonderlijk dat wij onze auto jaarlijks voor onderhoud naar de garage brengen, zodat je probleemloos kan blijven rijden en dat we ons eigen lichaam vergeten te onderhouden?
Je lichaam is jouw voertuig die we niet kunnen inwisselen; we zullen er ons hele leven mee moeten doen.
Wel kunnen we ervoor zorgen dat het zo lang mogelijk gezond blijft, bijv.  een heerlijk, ontspannen massage ondergaan waardoor ongezonde stress verlicht kan worden, je hoofd even leeg en je even een moment voor jezelf hebt.

Lees onderaan deze pagina de contra-indicaties voor massages. Wij geven geen erotische massages.

“Het rook heerlijk bij binnenkomst. Alle tijd en aandacht voor de klant. Heerlijke massage en het uur was zo voorbij. Deze massages moet je gewoon geprobeerd hebben. Mijn dochter en ik hebben een duo massage gedaan. Zeker tot een volgende keer”.

“Door het thuiswerken op een foute stoel kreeg ik last van mijn nek, schouders en rug. Een paar keer een massage en wat tips van Simone en het gaat weer goed. Ik denk dat ik niet de enigste ben die last van nek, schouders en rug heb gekregen van het thuiswerken. Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken voor een massage. Het is niet alleen goed maar ook heel lekker en ontspannend. Bedankt Simone”

Ontspanningsmassage

Wil je jouw massagecadeaubon inwisselen? Boek jouw afspraak bij de masseuse die vermeld staat op de bon.

Ontspanningsmassage
Dit is de meest gekozen massage. Kom je voor het eerst en je twijfelt welke massage bij jou past? Kies dan deze.
Ontspan met een deze massage in Groepspraktijk Sivana. Jouw body, mind & sould komen tijdens deze aangename massage even helemaal tot rust en je kunt volledig ontspannen. Wellicht heb je een drukke studie, zorg je full-time voor je kinderen of er is een andere situatie waardoor je in het dagelijkse leven veel stress ervaart. Wat je situatie ook is, een ontspanningsmassage is in alle gevallen een erg verstandige keuze. Je geniet van een momentje, even helemaal voor jezelf. Onze masseuses Simone en Melissa behandelen desgevraagd de plekken die net even wat extra aandacht verdienen, zoals je schouders en je nek.

Boek jouw afspraak bij Simone of Melissa.

DUO massages

Een duo massage is een gelijktijdige massage in een kamer met twee massagetafels. U geniet niet alleen, maar uw partner/vriend(in)/familielid geniet gelijktijdig. Een bijzondere ervaring, getuige de vele klanten die regelmatig bij ons terugkomen voor zo’n zalige duo massage.

Keuze uit:

  • Ontspanningsmassage voor 2 personen.
  • Ontspanningsmassage en Relax & Firm
  • Ontspanningsmassage en Zwangerschapsmassage

Reserveer nu bij Simone

Relax & Firm massage

Last van vastzittende schouders, rugpijn, een stijve nek of andere typische stress en/of kantoorklachten? Boek dan de Relax & Firm massage.
Simone gebruikt een combinatie van technieken zoals in de klassieke ontspanningsmassage en sportmassage worddt toegepast. Deze massage heeft als doel pijn en spierklachten te verlichten en ontspanning van body, mind & soul.

Boek jouw afspraak bij Simone.

SHE special

De SHE pecial is een weldadig verwenmoment, speciaal voor haar. Even een moment voor jezelf, weg van alle stress en spanning. De massage bevat een volledige ontspannen lichaamsmassage (dus ook borsten en buik want die horen er ook bij wink ), voetmassage en gezichtsmassage. Samen met de bijpassende lavendelgeuren is het een moment van ontspanning en welbehagen. Na deze treatment kan je er weer helemaal tegenaan.

Boek jouw afspraak bij Simone

Klankschaalmassage

Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam.
De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen.

De klankschaalmassage versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Het is een prima manier om te ontspannen en kan op zichzelf staan, en het kan ook gebeuren dat er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren. In dat geval kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken. Een klankschaalmassage kan ook een goede therapeutische ondersteuning zijn naast andere behandelingen.

Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Naarmate je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt daarvan.

De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. Een weldaad voor lichaam en geest!

Boek jouw afspraak bij Simone.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage begint een echte trend te worden onder zwangere vrouwen. En dat is niet zo vreemd. Tegenwoordig werken we meestal zo lang mogelijk door. Sociale contacten nemen een belangrijke plaats in, de babykamer moet in orde worden gemaakt en de zorg voor eventuele andere kinderen gaat gewoon door. Kortom de zwangere vrouw kan wel wat ontspanning gebruiken.

Als je zwanger bent heeft je lichaam op tijd rust nodig om te herstellen. Die rust vinden vrouwen in een zwangerschapsmassage. Tijdens een zwangerschapsmassage kun je even bijkomen van de drukte van alle dag. Even stilstaan bij het kindje in je buik. Als je ontspannen bent werkt dit door naar het ongeboren kindje.

Tijdens de massage van je rug lig je op je zij en bij de massage van de voorkant lig je half rechtop.

Wist je dat je een duomassage kan boeken jezelf en je partner? Keuze uit een zwangerschapsmassage en ontspanmassage of relax & firm.

Boek jouw afspraak bij Simone.

Lymfedrainagemassage volgens Vodder

Dit is een zachte vorm van massage met als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnatie op te heffen, de immuniteit (weerstand) te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren.

Boek jouw afspraak bij Simone.

Proeverij van diverse massages zoals ontspanningsmassage, holistic pulsing en klankschaal

Ben je nog nooit gemasseerd geweest? Probeer dan onze proeverij van diverse massages. Bij de holistic pulsing en klankschaal hou je je kleding aan. Bij de ontspanningsmassage van nek/schouders/rug ontbloot je je bovenlijf.  Wil je alleen de holistic pulsing of klankschaal ondergaan? Dat is ook mogelijk.

Boek jouw afspraak bij Simone.

Holistic Pulsing

Ben je op zoek naar een zachte manier van aandacht geven?
Wil je herstellen van stress?
Heb je behoefte aan veiligheid en koestering?
Wil je van binnenuit groeien en bewust leven?
Dan is holistic pulsing iets voor jou!

De kracht van zachtheid Holistic pulsing is een zachte en veilige manier van gericht aandacht geven. Door een bepaalde ritmische manier van schudden en zachtjes trekken van het lichaam, laat je lichaam opgebouwde spanningen los. Er wordt echter niets geforceerd. Je lichaam wordt subtiel in beweging gebracht en gehouden. Door het voortdurende zachte wiegen (‘pulsen’ genoemd) en strekken in een bepaald ritme, kun je steeds dieper ontspannen.
Als vanzelf word je uitgenodigd om spanningen en emoties los te laten. Pulsen is hierdoor een weldaad voor lichaam en geest. Mensen ervaren pulsing sessies als koesterend, geborgen en veilig.
Bij deze massage houd je je kleding aan.

Boek jouw afspraak bij Simone.

Hotstone massage

Een massage met warme stenen dat een ontspannend effect op het zenuwstelsel heeft en ideaal bij stijve spieren.
Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen, afvalstoffen worden uit het lichaam weggevoerd, het draagt bij aan het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ook bij fibromyalgie kan een hotstonemassage soelaas bieden.

 

Boek jouw afspraak bij Simone.

Intuïtieve Massage

Bij Intuïtieve Massage staat de liefdevolle aanraking voorop. En vanuit die liefdevolle aanraking ontstaat een massage op maat, precies passend bij de ontvanger.

De masseuse gaat steeds terug naar de drie basisintenties van de intuïtieve massage, namelijk:
  • Helpen losmaken en afvoeren van vastgezette spanning en afvalstoffen.
  • Met liefdevolle handen bevestigen en laten voelen: ‘dit ben jij, je mag er zijn’.
  • Verbinding maken tussen de verschillende delen van het lichaam, alles bij elkaar laten horen, helpen het lichaam weer als één geheel te ervaren.

Boek jouw afspraak bij Simone of Melissa.

Cupping & Triggerpointmassage

Tijdens deze pittige massage met vacuumcups treedt een sterke doorbloeding op. De cups vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën. Het is vooral effectief bij rug- en schouderklachten.

Een Triggerpoint is een lokale verkramping van de spier waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat. Het is een specifiek punt in de spier die pijn veroorzaakt of doorstuurt naar een ander deel van het lichaam. Zo kan een Triggerpoint in de nek misschien de bron zijn van constante hoofdpijn of tandpijn. Maar pijn in de rug kan bv ook worden veroorzaakt door een Triggerpoint in de benen of bil. In sommige gevallen kun je ook pijn voelen in de Triggerpoint zelf, maar meestal manifesteert de pijn zich elders in het lichaam. Zaak dus om goed te kijken naar het gehele lichaam en niet alleen maar naar de pijnplek. Al na 1 behandeling kan dit verlichting geven.

Boek jouw afspraak bij Simone.

Holistische voetmassage

Een holistische voetmassage is gericht op het in balans brengen van de chakra’s en de energiedoorstroming door je hele lichaam.

​Onze voeten staan dankzij de vele energiebanen in verbinding met het hele lichaam. Door het gericht masseren van de verschillende drukpunten die onze voetzolen rijk zijn, stimuleren we deze energiebanen. Dit zorgt ervoor dat zowel jouw emotionele als fysieke lichaam gestimuleerd wordt om emotionele en fysieke blokkades op te heffen en deze weer in evenwicht te brengen. Het brengt je lichaam en geest tot een diepe rust. En het nodigt je uit om tot inzicht te komen over wat je lichaam je probeert te vertellen. Hieruit krijg je een beter beeld naar welke signalen je kunt luisteren en hoe je voor jezelf kunt zorgen.

De massage wordt gegeven op de volledige voet en op het onderbeen.

Het is aan te raden om soepele, losse kledij te dragen en er tot aan de knie kan gewerkt worden.

Boek jouw afspraak bij Melissa.

We geven ook massages in duovorm (2 personen). Tijdens deze massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen masseuse. Gezellig samen met je partner, vriend(in), moeder, zus, broer, kind, etc.

Duo massages zijn ook mogelijk voor 2 personen tegelijk. Keuze uit:
– 2 x ontspanningsmassage
– 1x ontspanningsmassage en 1x zwangerschapsmassage
– 1x ontspanningsmassage en 1x relax & firm

CONTRA INDICATIES

Vaccinatie en massage
Het is onverstandig om een massage te ondergaan wanneer u zich de afgelopen 7 dagen heeft laten vaccineren.
Uw lichaam is bezig is met antistoffen aan te maken en heeft tijd nodig om de lichaamsvreemde stoffen te verwerken. In combi met een massage is de kans groot dat u langer vaccinatiebijwerkingen ervaart of dat bijwerkingen heftiger worden.

Absolute contra indicaties bij:
Koorts, infectieziekten, verkoudheid, virussen zoals griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidaandoeningen, ernstige hart- of vaatziekten, de zwangerschap de eerste 3 maanden of zwangerschap met risicofactoren. Ook gevaccineerden zijn dienen 2 weken te wachten met behandelingen. Gebruikt u anti-biotica? Dan is er geen massage mogelijk.

Absolute contra indicaties voetreflexmassage:
Ernstige nierklachten, ernstige hart- en schildklierklachten of mensen met pacemaker.

Plaatselijke contra indicaties waarbij de aangedane plek niet wordt behandeld:
Ontstekingen, vaataandoeningen/spataderen, fracturen/kneuzingen/blauwe plekken, zwemmerseczeem/kalknagels/schimmelinfecties, trombose, open wonden, psoriasis.

Ga niet volledig uit van wat hier beschreven staat, als u denkt dat u wel gemasseerd kan en wil worden, overleg dan even uw de huisarts. Bellen met ons mag ook altijd!

Er word echt tijd voor je genomen, voor-, tijdens en na de behandeling. Er word naar je klachten geluisterd waarop ook passend advies aan je word gegeven en ervoor behandeld word. Ik ben een paar dagen geleden geweest en mijn lichaam en spieren vooelen nog echt ontspannen aan. Ik ben nog steeds Zen. Een echte aanrader!

Simone van Ham
• Traumaverwerking (EMDR/NEI)
• Gediplomeerd Massagetherapeut
• Burn-out/Ontspanningscoach

T: +316 25 12 28 77
E: simone@sivana.nl

Massages: ontspanning, relax & firm, zwangerschap, hotstone, sport, triggerpoint, cupping, traegertechniek, lymfedrainage, voetreflex, klankschalen.

Melissa van den Bosch

  • Access Bars
  • Osho Tarotkaarten
  • Masseuse

 

T: +32 477031978
E: melissa_vdbosch@hotmail.com

Massages: ontspanning en intuitieve massages

“Genoten van een fijne vlinder massage die me benieuwd maakt naar het verdere aanbod massages.”

“Heerlijke hotstone massage mogen ervaren! Persoonlijke aanpak spreekt mij aan. Tot binnenkort :-)”

Ontzettende positieve en ontspannen ervaring. De massage is echt een aanrader voor iedereen die echt even een momentje voor zichzelf nodig heeft.

Really a proper massage! The massage therapist really seemed to care about my health and did a great job at helping me relax.

“Massage was goed. Lekker ontspannen en relaxed weer naar huis. Super, bedankt en tot snel.”

“Super! als je toe bent aan een goede massage ben je bij Simone aan het juiste adres, altijd een leuke en ontspannen sfeer !”

“Het was een warm welkom en wat heb ik genoten! Heerlijke massage waardoor ik echt los kon laten.. BEDANKT Sivana!”

Massage voor 2 personen geboekt. Vriendelijk ontvangst. Heerlijke massage. Kom zeker nog is terug.

Vriendelijk ontvangst, er word goed geluisterd naar wat het lichaam nodig heeft, ontspannende sfeer.

CONTACT
Groepspraktijk Sivana

Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone@sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091
KVK Terneuzen 58783814

BTWnr.: NL001572895804