Massages

MASSAGE AANBOD

ontspanning • zwangerschap • hotstone • sport •  triggerpoint • cupping • relax & firm • holistic pulsing • lymfedrainage • voetreflex •  klankschalen • vlinder

Heb je nek-, schouder- en/of rugklachten? Ervaar je stress? Zitten je spieren na inspanning vast? Ben je op zoek naar een professionele massage? Waar er tijd voor jou wordt genomen? Kom dan langs bij Groepspraktijk Sivana.
Wij bieden op maat gemaakte massages aan, uitgevoerd door professionele masseuses: Simone en Melissa.

Duo ontspanningsmassages zijn ook mogelijk!

Zodra je binnenkomt bij Sivana, stap je in een oase van rust.
Tijdens de korte intake wordt er gekeken wat wij kunnen betekenen voor jou en passen hier de massage op aan.
Na de massage stap je met een ontspannen en vitaal gevoel naar buiten. Geen sprake van ‘lopende band werk’ want wij vinden persoonlijk contact belangrijk.

Lees onderaan deze pagina de contra-indicaties voor massages. Wij geven geen erotische massages.

Ontspanningsmassage

Dit is de meest gekozen massage. Kom je voor het eerst? Kies dan deze.
Een klassieke Zweedse ontspanningsmassage met strijkingen, knedingen en fricties voor een betere doorbloeding van de spieren en een heerlijk gevoel van welbevinden nadien.

Deze massage kan ook in duovorm (2 personen). Tijdens deze massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen masseuse. Gezellig samen met je partner, vriend(in), moeder, zus, broer, kind, etc.

Relax & Firm massage

Deze  massage zit tussen een ontspanningsmassage en sportmassage in. Er worden technieken gebruikt zoals bij een ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage, triggerpoint massage. Bij deze massage hebben we als doel ontspanning van lichaam en geest en pijn en spierklachten te verminderen.

Sportmassage

Een pittige massage die gericht is op het stimuleren van de spierdoorbloeding waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit spieren worden gehaald en afvalstoffen worden afgevoerd.

Zwangerschapsmassage

Veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap kunnen zijn: vermoeidheid, nek- rug- en bekkenklachten, het vasthouden van vocht, onrustige ledematen, slecht slapen, hoofdpijn, enz. Deze massage geeft ontspanning doordat het zenuwstelsel wordt gekalmeerd en gelukshormonen vrijkomen die zorgen dat jij en jouw baby zich prettig voelen.

Triggerpointmassage

Chronische pijn, zeurende pijn? De kans is groot dat dit wordt veroorzaakt door triggerpoints: dit zijn kleine, zeer pijnlijke verhardingen in een spier. Door het uitoefenen van druk in de spieren op deze triggerpoints kunnen de pijnklachten afnemen en verdwijnen.

Tui-na of Cuppingmassage

Tijdens deze zeer pittige massage treedt onder de vaccumcups een sterke doorbloeding op. De cups vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën. Het is vooral effectief bij rug- en schouderklachten.

Voetreflexmassage

In de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle klieren, organen, ledematen en andere delen van het lichaam.
Tijdens de voetmassage worden zachte en pittige technieken toegepast om spanningen op te heffen, de eigen genezingskracht van het lichaam te stimuleren en het immuunsysteem te versterken.

Hotstone massage

Een massage met warme stenen dat een ontspannend effect op het zenuwstelsel heeft en ideaal bij stijve spieren.
Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van de organen, afvalstoffen worden uit het lichaam weggevoerd, het draagt bij aan het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ook bij fibromyalgie kan een hotstonemassage soelaas bieden.

Lymfedrainagemassage volgens Vodder

Dit is een zachte vorm van massage met als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnatie op te heffen, de immuniteit (weerstand) te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren.

CONTRA INDICATIES

Absolute contra indicaties bij:

Koorts, infectieziekten, verkoudheid, virussen zoals griep, ziekten waarbij er sprake is van verhoogde stofwisseling, besmettelijke huidaandoeningen, ernstige hart- of vaatziekten, de zwangerschap de eerste 3 maanden of zwangerschap met risicofactoren. Ook gevaccineerden zijn dienen 2 weken te wachten met behandelingen. Gebruikt u anti-biotica? Dan is er geen massage mogelijk.

Absolute contra indicaties voetreflexmassage:
Ernstige nierklachten, ernstige hart- en schildklierklachten of mensen met pacemaker.

Plaatselijke contra indicaties waarbij de aangedane plek niet wordt behandeld:
Ontstekingen, vaataandoeningen/spataderen, fracturen/kneuzingen/blauwe plekken, zwemmerseczeem/kalknagels/schimmelinfecties, trombose, open wonden, psoriasis.

Ga niet volledig uit van wat hier beschreven staat, als u denkt dat u wel gemasseerd kan en wil worden, overleg dan even uw de huisarts. Bellen met ons mag ook altijd!

Simone van Ham
• Traumaverwerking (EMDR/NEI)
• Gediplomeerd Massagetherapeut
• Burn-out/Ontspanningscoach

T: +316 25 12 28 77
E: simone@sivana.nl

Massages: ontspanning, relax & firm, zwangerschap, hotstone, sport, triggerpoint, cupping, traegertechniek, lymfedrainage, voetreflex, klankschalen.

Melissa van den Bosch

  • Access Bars
  • Osho Tarotkaarten
  • Masseuse

 

T: +32 477031978
E: melissa_vdbosch@hotmail.com

Massages: ontspanning en intuitieve massages

“Het rook heerlijk bij binnenkomst. Alle tijd en aandacht voor de klant. Heerlijke massage en het uur was zo voorbij. Deze massages moet je gewoon geprobeerd hebben. Mijn dochter en ik hebben een duo massage gedaan. Zeker tot een volgende keer”.

“Door het thuiswerken op een foute stoel kreeg ik last van mijn nek, schouders en rug. Een paar keer een massage en wat tips van Simone en het gaat weer goed. Ik denk dat ik niet de enigste ben die last van nek, schouders en rug heb gekregen van het thuiswerken. Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken voor een massage. Het is niet alleen goed maar ook heel lekker en ontspannend. Bedankt Simone”

“Genoten van een fijne vlinder massage die me benieuwd maakt naar het verdere aanbod massages.”

“Heerlijke hotstone massage mogen ervaren! Persoonlijke aanpak spreekt mij aan. Tot binnenkort :-)”

Ontzettende positieve en ontspannen ervaring. De massage is echt een aanrader voor iedereen die echt even een momentje voor zichzelf nodig heeft.

Really a proper massage! The massage therapist really seemed to care about my health and did a great job at helping me relax.

“Massage was goed. Lekker ontspannen en relaxed weer naar huis. Super, bedankt en tot snel.”

“Super! als je toe bent aan een goede massage ben je bij Simone aan het juiste adres, altijd een leuke en ontspannen sfeer !”

“Het was een warm welkom en wat heb ik genoten! Heerlijke massage waardoor ik echt los kon laten.. BEDANKT Sivana!”

Massage voor 2 personen geboekt. Vriendelijk ontvangst. Heerlijke massage. Kom zeker nog is terug.

Vriendelijk ontvangst, er word goed geluisterd naar wat het lichaam nodig heeft, ontspannende sfeer.

Er word echt tijd voor je genomen, voor-, tijdens en na de behandeling. Er word naar je klachten geluisterd waarop ook passend advies aan je word gegeven en ervoor behandeld word. Ik ben een paar dagen geleden geweest en mijn lichaam en spieren vooelen nog echt ontspannen aan. Ik ben nog steeds Zen. Een echte aanrader!

CONTACT
Groepspraktijk Sivana

Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone@sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091
KVK Terneuzen 58783814

BTWnr.: NL001572895804