Reiki behandeling

Reiki betekent universele levensenergie die tijdens de behandeling door het lichaam stroomt. Door middel van handoplegging op delen van je lichaam stroomt de energie naar punten die uit balans zijn. Heb je veel lichamelijke pijnen of ben je gespannen, dan zal daar de energie naar toe gaan, daar waar dat het meest nodig zal zijn.

 

Reiki kan ondersteuning en verlichting bieden bij fysiek en mentaal ongemak en pijn. Het is geen vervanging voor reguliere geneesmethoden. Voor veel mensen is Reiki vooral een manier om te ontspannen en (spiritueel en persoonlijk) te ontwikkelen, net zoals bijvoorbeeld meditatie en yoga.

 

Vanaf nu kan je zowel bij Simone, Greet als Nicole een Reiki-behandeling boeken! 50 Euro voor 50 minuten.

ANGELS HEALING 50 min. 50

Bij een engelen healing vindt heling plaats d.m.v. liefdevolle energie van de engelen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Tijdens deze healing worden de chakra's in balans gebracht, de aura verstevigd en ontdaan van onzuiverheden zoals: koorden, angsten, blokkades, karmische banden, tendensen tot verslaving, etc. Het kan inzicht en verlichting brengen bij klachten zoals vermoeidheid, stress, pijn, onbegrepen angsten, onvrede, etc.

 

INTUITIEF COMMUNICEREN MET DIEREN 50 min. 50

Intuïtief communiceren betekent geestelijke of fysieke ervaringen waarnemen in de vorm van woorden, beelden, geluiden of gevoelens bij een dier.
Het is een non-verbale vorm van communicatie. Een universele taal. Het heeft niets te maken met het lezen van lichaamstaal. Dieren hebben een zeer complexe gevoelswereld en via deze intuïtieve waarneming kunnen wij hun wereld binnentreden.

Een consult gebeurt op afstand d.m.v een foto van het dier.

Wanneer een consult?
Bij gedragsproblemen van dieren, om te ontdekken hoe een dier zich voelt of pijn lijdt, bij het opsporen van ziektes of aandoeningen (in samenwerking met de dierenarts), bij onverklaarbare angsten, bij de vraag of een dier eraan toe is afscheid te nemen van het leven en of het daarbij hulp nodig heeft, een nieuw huisgenoot, energie- en pijnbehandelingen, consulten met overleden dieren.