EMDR | NEI | HSP

EMDR THERAPIE (Eye Movement Desensitization and Reprocessing oftwel ongevoelig maken van en het herverwerking via oogbewegingen) is een techniek van psychotherapie die wordt gebruikt om angst, PTSS en meer te behandelen.

Een zeer effectieve therapie voor mensen die te maken hebben gehad met een traumatische ervaring en hier last van blijven houden. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan seksueel geweld, ongeval of een ander incident met geweld.

Met een enkele EMDR sessie kan worden bereikt wat anders jarenlang verwerking kan vragen. Ervaringen die een continue psychische druk blijven geven, zoals incest, misbruik, mishandeling, een overval, een tragisch ongeval, een diagnose van een ernstige ziekte of het verlies van een familielid.

De EMDR therapie zal er toe leiden dat al die nare herinneringen haar krachten en emotionele ladingen zal gaan verliezen. Hierdoor wordt het voor de cliënt steeds makkelijker om aan zo’n gebeurtenis terug te denken. Je krijgt inzichten, die een ander beeld geven op de situatie en steeds meer een plek gaan krijgen in jouw leven.
Boek jouw afspraak bij Simone van Ham

NEI COACHING

VAN KLACHT NAAR KRACHT

Met Neuro Emotionele Integratie (NEI), vind je de oorsprong van de disbalans die tot jouw klachten heeft geleid.
Je laat oude patronen los opdat symptomen en klachten verdwijnen. Geen lange praatsessies, geen herbeleving van trauma’s.

NEI is een samengestelde methode is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, NLP, Integra en Touch For Health. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van affirmaties, visualisaties en ademhaling.

Emotioneel Evenwicht

Een emotie kan een belemmering voor genezing zijn.
Indien jouw emotioneel evenwicht verstoord is, leidt dat tot verlies van energie, eigenwaarde en zelfrespect. Daardoor ervaart men angst, onzekerheid, boosheid, jaloezie etc., en bestaat de kans dat er gezondheidsklachten optreden.

Emotioneel Evenwicht is een unieke methode, gebaseerd op de meridianen.
Je zult de relatie gaan zien tussen hoe jij je lichamelijk voelt en jouw gedrag.
Lage eigenwaarde, fobieen, depressies, hoofdpijnen, moeheid en nervositeit zullen tot het verleden behoren.

HSP COACHING

Een HSP-coach leert je omgaan met hooggevoeligheid.

Zoals assertiever zijn en beter naar je eigen behoeften luisteren.

Je zelfacceptatie verbeteren.

Stilstaan bij de voordelen van hoogsensitiviteit.

Jouw eigen waarden en normen herontdekken.

Voel of het klopt voor jou!

Reviews

“Nogmaals bedankt voor de sessie van vandaag. Ik ben alweer een stapje vooruit…”

Contact

Groepspraktijk Sivana
Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone@sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091

KVK Terneuzen 58783814
BTWnr.: NL001572895804