Reiki

Reiki

REIKI

Reiki brengt de energie van de chakra ’s en het energieveld rondom het lichaam in balans en verminderd fysieke en emotionele klachten. Het vitaliseert zowel lichaam als geest en een behandeling voelt als een liefdevolle warme afgifte van energie. Het bevordert je psychische en geestelijke groei en je leven krijgt een nieuwe kwaliteit.

Zo kan iemand langskomen voor een pijnlijke plek in het lichaam, maar doordat de emotionele onbalans groter is zal de energie van de Reiki behandeling daar als eerste naar toe gaan. Dit komt omdat de behoefte aan helende energie daar groter is en automatisch meer energie aantrekt.

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen zodat de energie weer vrij(er) kan stromen. Hierdoor kunnen mensen zich ondanks hun ziekte zich een stuk beter gaan voelen.

Hoewel Reiki kan geen genezing geven (bijv. bij terminale ziekten). Het kan wel de symptomen en pijn verlichten. Dus ook voor deze personen heeft Reiki een positieve werking. Reiki is niet bedoeld als vervanger van reguliere geneeswijzen, maar als een aanvulling hierop. Het kan de werking van medicijnen versterken en bijwerkingen verminderen.

Wist je dat Reiki ook op afstand gegeven kan worden voor mens en dier?
Bij Reiki op afstand maak ik gebruik van drie energetische symbolen om verbinding te maken, voor de vraag wat jij wilt behandelen en om de behandeling extra kracht bij te zetten.
Je boekt online een Reiki op afstand behandeling. Het enige wat ik nodig heb, is jouw naam, geboortedatum, adres, woonplaats en je hulpvraag.
Op het afgesproken tijdstip zorg je dat jij je op een rustige plek bevindt, waar jij de energie kan ontvangen. Je mag gaan zitten of liggen en je ogen sluiten. Daarna zend ik de energie naar jou toe.

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk.

De behandeling helpt ook heel goed in spannende situaties zoals examens, sollicitatiegesprekken enzovoort.

Hoeveel Reiki op afstand behandelingen heb ik nodig?
Het advies is dat je 3 weken lang wekelijks een behandeling krijgt. In acute gevallen kan dat 1 behandeling per dag voor een week zijn. 

Wil jij bijvoorbeeld eenmalig een Reiki op afstand behandeling voor een bepaalde situatie, ook dat kan.

Wat kost een Reiki op afstand behandeling? Klik hiervoor bij de tarieven.

Simone van Ham

Simone van Ham

T.: +316 25 12 28 77
stuur mail

  • Gediplomeerd Massagetherapeut
  • Traumaverwerking (EMDR/NEI/EE)
  • Soundhealing/Klankschaaltherapie
  • Burn-out/Ontspanningscoach
  • Reiki & Helen met engelen
  • Eigenaresse Groepspraktijk Sivana

Reviews

Sivana is dé praktijk waar jij en jouw body-mind-soul alle aandacht krijgt. Een warme sfeer. Een plaats waar je mag “zijn”. 

CONTACT
Groepspraktijk Sivana

Hoofdstraat 40a
4564 AR  Sint Jansteen
Tel.: +31625122877
simone(at)sivana.nl

IBAN NL60RBRB0205033091
KVK Terneuzen 58783814

BTWnr.: NL001572895804