Truffelceremonie Zeeland & Belgie

Data truffelceremonie in groepsverband 2024:
25 mei, 29 juni, 27 juli, 10 augustus, 7 september, 5 oktober, 16 november, 23 november, 14 december

Een truffelceremonie is een 6 uur durende sessie met behulp van het plantmedicijn truffels. Dit is volkomen legaal.

Boek jouw truffelceremonie in groepsverband

Truffels kunnen worden ingezet bij:

 • Onzekerheid
 • Angst, boosheid, verlies, verdriet
 • ADD/ADHD
 • Depressie
 • Trauma, PTSS
 • Burn-out
 • Het verwerken van verleden
 • Het maken van keuzes op gebied van werk en relaties
 • Milde verslavingen

Wat gebeurt er tijdens een truffelceremonie?
Na verwelkoming, kennismaking en geleide meditatie wordt de truffeldrank aangeboden en begint een half uur later jouw innerlijke reis. Je zintuigen worden versterkt. Vaak begint het met zien van mooie kleuren of vormen. De muziek komt intenser bij je binnen, je voelt tintelingen. En je gaat als vanzelf door diepere lichte en donkere lagen heen en kan je beter naar jezelf kijken. Wat je te zien krijgt, weet je niet van te voren. Truffels laten je zien wat jij op dat moment  nodig hebt. Je kan antwoorden, inzichten en doelen verkrijgen. Je weet precies waar je bent en wat je aan het doen bent. Ook na de ceremonie herinner je nog wat je ervaren hebt.
Wat truffels binnen 1 sessie kunnen bereiken, is met andere behandelmethoden vaak onmogelijk. Dit kan best spannend zijn. Een deelnemer zei eens: ‘ik zie het als een toneelvoorstelling: je weet niet wat je te zien krijgt, maar je bent wel heel benieuwd’.
Na 5-6 uur merk je dat de truffels zijn uitgewerkt en staat er een heerlijke, vegetarische maaltijd voor je klaar. Daarna sluiten we af en kan je opgehaald worden. Zorg dat je de dag erna nog een beetje bij kan komen van deze ervaring.
Je kan een truffelceremonie als een bijzonder cadeau aan jezelf beschouwen.

Wij horen wel eens zeggen: zodra ik mij beter voel, ga ik een truffelceremonie ervaren. Wij adviseren je dan toch een truffelceremonie te overwegen. Een truffelceremonie kan al zoveel oplossen, inzichten kan opleveren, vragen die beantwoord worden, etc. En het voordeel is dat je daarna dieper kan werken tijdens een behandeling bij je eigen psycholoog (of bij een van onze therapeuten) omdat je tijdens de truffelceremonie bepaalde lagen als het ware hebt losgeweekt.

Het RIVM heeft verklaart dat psilocybine legaal is, niet verslavend werkt en dat het volledig veilig is.

Wij organiseren truffelceremonies in groepsverband, privé en in combinatie met therapie.

Truffelceremonie in groepsverband voor € 175,- p.p. (max. 6 personen).
Hierbij neem je deel aan een truffelceremonie samen met een groep onbekenden.
Je maakt echt je eigen reis en ‘bemoeit’ je niet met de andere deelnemers tijdens de ceremonie. Je hebt tijdens jouw reis contact met de therapeuten waarmee je desgewenst kan praten en ondersteunen je daar waar nodig. Deze gaat door bij minimaal 4 personen.

Ceremonie voor 1 persoon (privé)
Jouw investering ma t/m vr: € 300,= voor 1 persoon. Zaterdag: € 350,=.
Van 09.00 tot 15.30 uur.

Ceremonie voor 2 personen (privé)
Jouw investering ma t/m vr: € 400,= voor 2 personen. Zaterdag: € 450,=
Van 09.00 tot 15.30 uur.

Ceremonie (privé) met eigen samengestelde groep (min. 4, max. 6 personen) maandag t/m vrijdag.
Stel je eigen groep samen met vrienden, familie, etc.
Jouw investering ma t/m vr: € 175,= per persoon is incl. gratis intake, truffels, orakelkaart, etherische oliën, meditatie, professionele begeleiding, thee, water, soepmaaltijd en de mogelijkheid tot verdere integratie de week na de ceremonie.

Na jouw inschrijving ontvang je een intakeformulier.Je kan pas deelnemen aan een truffelceremonie als je intakeformulier goedgekeurd is door ons.

Boek jouw truffelceremonie in groepsverband

Neem contact op voor het boeken van een privé truffelceremonie.

Wil je eerst meer info? Stuur een bericht.

Locatie: Sivana, Hoofdstraat 40a, Sint Jansteen

25 MEI VAN 09.00-17.00 UUR
Je maakt een reis van ± 6 uur naar jouw innerlijke wereld maakt onder begeleiding van 2 ervaren therapeuten.
Je kan antwoorden en inzichten krijgen vanuit je onderbewuste, intuïtie en een hogere intelligentie op levens- en carrièrevraagstukken.

29 JUNI VAN 09.00-17.00 UUR
Je maakt een reis van ± 6 uur naar jouw innerlijke wereld maakt onder begeleiding van 2 ervaren therapeuten.
Je kan antwoorden en inzichten krijgen vanuit je onderbewuste, intuïtie en een hogere intelligentie op levens- en carrièrevraagstukken.

27 JULI VAN 09.00-17.00 UUR
Je maakt een reis van ± 6 uur naar jouw innerlijke wereld maakt onder begeleiding van 2 ervaren therapeuten.
Je kan antwoorden en inzichten krijgen vanuit je onderbewuste, intuïtie en een hogere intelligentie op levens- en carrièrevraagstukken.

Wat zijn truffels?

De truffels die wij gebruiken worden al eeuwen gebruikt voor transformatie, heling en om in andere bewustzijnsdimensies te komen.
Deze truffels, ook wel plantmedicijn genoemd, bevatten de werkzame stof psilosybine wat omgezet naar psilocine. Dat zorgt ervoor dat de gebruiker visuele en geestverruimende effecten waarneemt.
Het is onvoorspelbaar wat je gaat zien of ervaren. Voor iedereen is dit anders, en iedere reis is anders. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven aankan en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Sommigen zijn van mening dat een truffelceremoniesessie gelijk staat aan 1 jaar therapie.

 

Angst? Controle vasthouden?

Het aanschouwen van jouw angsten en/of donkere kanten is een onderdeel van een ceremonie.
Om angsten echt aan te gaan zullen ze eerst gezien moeten worden. Een deelnemer zei ooit: in de duisternis zitten je antwoorden, en daar sluiten wij ons bij aan. Wij begeleiden jou in een veilige omgeving, ondersteunen waar mogelijk en kan je met gemak deze kwesties aanschouwen, kijken, aanpakken.
Je zal merken dat ze veel minder eng zijn dan je dacht.

Controle vasthouden kan je weghouden bij mooie inzichten. Vertrouw het proces.

Contra indicaties

Een truffelceremonie is ongeschikt voor mensen met lichamelijke ziekten zoals:

 • hartklachten
 • hoge bloeddruk
 • nieraandoeningen
 • mensen met geestelijke ziekten zoals schizofrenie (of aanleg hiervoor), psychose, bipolaire stoornis en symptomen van borderline
 • voor zwangeren en wanneer je borstvoeding geeft.

Truffels gaan niet samen met een aantal medicijnen. Wanneer je wilt afbouwen, neem altijd eerst contact op met degene die de medicatie voorschrijft. Neem bij medicijngebruik altijd contact op met je apotheek of behandelend arts om te informeren of de betreffende medicatie te combineren is met Psilocybine. Truffels, alcohol en of drugs mogen nooit in combinatie gebruikt worden. Het combineren van verschillende soorten drugs brengt grotere risico’s met zich mee. Voor de zekerheid en voor de juiste voorbereiding, mindset, de veiligheid van jouzelf/deelnemers/begeleiders, is ons advies om 7 dagen vooraf helemaal geen drugs te nemen en na afloop minimaal 72 uur te wachten voor je weer iets neemt.

We vragen je dan ook altijd het intakeformulier dat je na inschrijving ontvangt, volledig en eerlijk in te vullen zodat je zo veilig mogelijk aan de ceremonie kan deelnemen.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS TRUFFELCEREMONIE

Een truffelceremonie doe je niet zomaar voor de lol. Het doel is om een volgende stap te maken en de wijsheden verder te verdiepen tot een innerlijk weten. Het biedt de waardevolle mogelijkheid om te zien wat er onder de oppervlakte allemaal speelt en oude worstelingen los te laten. Weerstand en angsten die daar worden doorzien, kunnen een langdurig positief effect hebben in je dagelijkse leven.

Hieronder tref je een aantal ervaringen van deelnemers:

Ik was toe aan (spirituele) verbinding, verdieping, positiviteit en wilde vooral meer naar binnen, naar mijn innerlijk weten toe. Ik heb veel inzichten gekregen waarvoor ik dankbaar ben. Mijn intentie was meer rust en luchtigheid.  Na de truffelceremonie sta ik ‘luchtiger’ in het leven: meer relativeren, meer plezier, meer geduld, meer (zelf)liefde, minder oordelen wetende dat alles goed komt zoals het moet. Ik voel mij meer connected met mijzelf en mijn omgeving.
Mocht je nog twijfelen? Nergens voor nodig, gewoon doen.
____

Erg fijne ontvangst en een positieve sfeer en omgeving. Goede uitleg vooraf en vooral het gevoel dat niks raar is en dat je om hulp mag vragen is erg geruststellend. Dat geeft een veilig gevoel.
Ik zat er meteen in. Een reis….niet uit te leggen.  Ik heb het gevoeld dat ik er veel is opgeruimd en dat ik mijn eigen persoonlijke eigenschappen onder ogen heb mogen zien.

Ik voelde lichamelijke sensaties in die reis door mijn lichaam. Dit moet je echt zelf ervaren. Alle emoties die voorbij komen van intens verdriet tot intense dankbaarheid.
Het verbaast me dat ik geen andere personen heb gezien op mijn reis. Geen beelden van herkenbare situaties ofzo. En toch veel gezien want de tijd is gevlogen. Ik ben wel benieuwd naar de uitwerkingen en wat het me gaat brengen. Het is teveel om op te noemen om een korte ervaring te vertellen maar de tijd vloog voorbij! Dus ik kijk uit naar een volgende reis.

_____

De hele reis ging bij mij vooral over mijn overleden zus, ze was de hele tijd op de voorgrond. Ik heb haar veel kunnen vertellen, en voelde haar aanwezigheid heel erg aan. Ze leek me in de wind en de muziek te zitten. Het deed me deugd om haar zo nabij te ontmoeten. Ik heb daarnaast ook geleerd hoe waardevol relaties zijn die buiten romantische relaties vallen. Ik hing altijd heel erg veel waarde aan mijn partner, waardoor ik de rest verwaarloosde (zowel de relatie met mezelf als die met vrienden en familie). Ik zie nu dat al die relaties op een gelijk niveau staan, en dat ik eerst en vooral gelukkig wil zijn met mezelf. Ten slotte heb ik ook geleerd hoe fijn het is om hulp te aanvaarden (jouw uitgestoken hand vergeet ik nooit meer :-))

_____

Het was heftig aan de ene kant maar ook heel mooi aan de andere kant doordat ik een stukje verleden heb kunnen afsluiten. Wist niet dat de gebeurtenissen van destijds nog zo diep verborgen zaten. Het leven met een “(h)eks” naast mijn zijde was ook vrij heftig en heeft grote impact gehad om mijn leven. Maar na de heftige emoties kwamen er ook geluksmomenten waarbij ik me een sjamaan voelde en contact had met mijn broer hierboven. Daarnaast was de dag en de begeleiding door jullie super geregeld en voelde ontzettend lief en warm 😘
_____
Mijn verwachtingen zijn zeker vervuld. Het is heel erg diepgaand en onvoorspelbaar. Ik had niet durven dromen dat ik me zo geheeld zou voelen en in alles stappen zou durven nemen om nu echt de beste versie van mezelf te worden.
Ik heb er vooral uitgehaald dat ik mezelf mag zijn en dat iedereen liefde is. Dat je altijd een keuze hebt. Vandaag moet ik weer een drempel over om over mijn gewicht te beginnen, eigenlijk praat ik overal heel makkelijk over behalve over dat. Het maakt me zo onzeker, maar omdat ik me gisteren zo kwetsbaar heb op durven stellen en zo veel liefde heb gevoeld, voel ik dat ik mezelf nu heel veel liefde kan geven door deze hobbel ook nog te nemen.
Het was erg spannend omdat het de eerste keer was. Heel liefdevol en rustig.
Ik raad zeker weten de ceremonie aan!
Ga vooral zo door, jullie hebben zoveel rust en liefde te geven, het is heel fijn om zo bij jullie te zijn!
 _____

Aangezien het de eerste keer was vond ik het moeilijk verwachtingen te hebben. Het feit dat ik wist dat we begeleid werden door professionals nam de angst voor het onbekende volledig weg. De uitleg die we vooraf kregen vond ik ook zeer geruststellend. De muziek was zorgvuldig uitgekozen, ik heb deze als zeer betekenisvol ervaren. De begeleiding tijdens de reis vond ik ook zeer goed, vooral het stilzwijgend nabijheid bieden en het begeleiden bij de opkomende emoties vond ik heel professioneel! De sfeer van de kamer was ook heel goed. Tijdens de ceremonie kwam de kracht/pijn van de overleden grootmoeders sterk door. Door begeleiding heb ik de pijn die ik hierbij voelde goed kunnen kanaliseren. Ik kreeg een enorm gevoel van steun door. Het gevoel van we hebben altijd voor jou gezorgd en dit zullen we blijven doen ondanks we aan de “andere kant” zijn. Ik heb ook een groot gevoel van zelf liefde kunnen ervaren ik kreeg de boodschap ik ben zuiver en puur. Dit gevoel heeft mij een veel groter gevoel van zelfvertrouwen en zelfzekerheid  gegeven.
Geen seconde spijt van gehad, dit is iets wat ik elk einde van het jaar zou willen doen om het jaar af te sluiten en het nieuwe jaar met nieuwe inzichten te starten. Ik vind dit de mooiste cadeau die je jezelf kan geven!
_____

Mijn verwachtingen zijn zeker vervuld, ik ben met de intentie gegaan om meer te voelen omdat ik nogal emotieloos door het leven ging. Tijdens de ceremonie heb ik alles enorm intens gevoeld alles is aan bod gekomen en het was geweldig om emoties te kunnen begrijpen en voelen! Zeer zeker ik heb gekregen wat ik heb gevraagd!
Ik heb begrepen wat emoties zijn wat er met me doen en vooral dat ik ze kan toelaten en er laten zijn! Nu na de ceremonie ben ik terug in contact met mezelf en mijn emoties wat voor mij zeer zeer lang geleden is dus ja ik heb hier super veel uitgehaald dit heeft mijn leven ten goede veranderd!
Zelf had ik hier bang voor om dit te doen. Maar Simone en Tanja hebben me zeer gerust gesteld. En super ondersteund zowel voor, tijdens als na de ceremonie. Absoluut geen spijt dat ik dit gedaan heb, dit had veel sneller moeten gebeuren! Top team!! Zeker aanrader voor iedereen! Doe zo voort fantastische ervaring! Bedankt voor alles!

_____

Aangezien het de eerste keer was vond ik het moeilijk verwachtingen te hebben. Het feit dat ik wist dat we begeleid werden door professionals nam de angst voor het onbekende volledig weg.

De uitleg die we vooraf kregen vond ik ook zeer geruststellend. De muziek was zorgvuldig uitgekozen, ik heb deze als zeer betekenisvol ervaren. De begeleiding tijdens de reis vond ik ook zeer goed, vooral het stilzwijgend nabijheid bieden en het begeleiden bij de opkomende emoties vond ik heel professioneel! De sfeer van de kamer was ook heel goed.

• Wat heb je er vooral uitgehaald/wat kun je ermee?

Tijdens de ceremonie kwam de kracht/pijn van de overleden grootmoeders sterk door. Door begeleiding heb ik de pijn die ik hierbij voelde goed kunnen kanaliseren. Ik kreeg een enorm gevoel van steun door. Het gevoel van we hebben altijd voor jou gezorgd en dit zullen we blijven doen ondanks we aan de “andere kant” zijn. Ik heb ook een groot gevoel van zelf liefde kunnen ervaren ik kreeg de boodschap ik ben zuiver en puur. Dit gevoel heeft mij een veel groter gevoel van zelfvertrouwen en zelfzekerheid  gegeven.

Geen seconde spijt van gehad, dit is iets wat ik elk einde van het jaar zou willen doen om het jaar af te sluiten en het nieuwe jaar met nieuwe inzichten te starten.
De attentie die we na de ceremonie

_____

Ik heb de truffelceremonie als prachtig ervaren, voor mij niets zwaarmoedigs, geen oude pijnen of dergelijks, vooral veel bewegende beelden en prachtige kleuren, ook het zwijgen van mijzelf is zo fijn, echt me ziel voelen deed me goed, veel gelachen uit dankbaarheid en om het doorzien van mijn en de menselijke worsteling op aarde, ik had het allemaal  door, het pad, de lessen voor mij/ons. Ook wat er gaat gebeuren na dit leven heb ik gezien en gevoeld, was prachtig.
Ik heb (nu weer) vertrouwen in nu en de toekomst, dat ik goed bezig ben en dat ik mezelf nog meer los mag zien van mijn ziel. Ook dat ik beter voor mijn lichaam mag zorgen.  De fijne ruimte, fijn matras, fijn dekbed, eigen schaal, eigen waterfles, eigen oogmasker, heerlijke playlist, geweldige muziekinstallatie, liefdevolle begeleiding/verzorging van Simone en Tanja, prima eten tijdens en na afloop, allemaal top.

_____

Ik had geen referentiepunt maar mijn verwachtingen waren zeker vervuld. Hetgeen op je afkomt, is hetgeen wat je nodig hebt, of je dat nu verwachtte of niet en dat is ook gebeurd. Het was een innerlijke reis waarbij ik zelf ook reflecteerde over wat er momenteel bij mij leeft en hoe ik in het leven sta. Het sterkt mij vooral in al hetgeen ik zelf nog ga beslissen en om nog meer mijn ‘buikgevoel’ te volgen.

Het voelde aan alsof ik veel heb meegemaakt maar tegelijk leek het ook te kort te duren. Jouw tip om enkele zaken op te schrijven die ik mij nu nog herinner heb ik ondertussen al toegepast en laat mij toe om (veel) later er makkelijker naar terug te kijken.

_____

Ik ben heel veel tegengekomen, veel geblokkeerde herinneringen. Door me er niet tegen te verzetten zijn veel van die herinneringen en vooral de emoties die daaraan vast zaten als het ware opgelost, heel vreemd maar het geeft rust. De reis heeft mij duidelijk gemaakt waar ik mee zit, daardoor kan ik concreter aan de slag hiermee.

Verder heb ik ook nog eens heel hard gerealiseerd dat ik een geweldige partner heb waar ik enorm veel van hou, maar dat ik zelf ook mooi ben. Dat ik ook van mezelf mag houden en dat ik ‘het’ aankan.
Ik ben sterker dan ik denk. Zeer moeilijk te omschrijven aan mensen die het niet mee hebben gemaakt. Als je het zegt lijkt het alsof je gewoon hebt “getript”, maar dat is het niet. Het is zo echt en zo persoonlijk, ik heb zoveel geleerd over mezelf, het kwam allemaal uit mij, letterlijk. Ik ben er enorm dankbaar voor.

_____

Ik heb intussen twee truffelceremonies gedaan bij Sivana, wat behoorlijk uit mijn comfortzone was, ondanks dat ik al heel wat had gedaan op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit.

De eerste reis was een ware piekervaring boordevol creativiteit, humor (mijn god wat heb ik gelachen!!), inzichten en synchroniciteit. Ik werd herinnerd aan de lichtheid van het bestaan en mijn vertrouwen in ‘iets groter dan mezelf’ werd volledig hersteld.

De tweede reis, die ik drie maanden later maakte, was van een heel ander kaliber. Ik ging ‘rock bottom’, werd keihard geconfronteerd met mijn eigen schaduwstukken alsook met de zwaarte en zinloosheid van het leven. Ik ga eerlijk zijn, deze reis was op het moment zelf allesbehalve een pretje! Pas na enkele weken integratietijd begon ik de vruchten ervan te plukken.
De twee reizen vormden samen een soort Yin-Yang ervaring die mij innerlijke heelheid bracht. Ik ben niet langer op zoek naar ‘het grote geluk’ buiten mezelf  maar ervaar zingeving in het hier-en-nu, met alles wat daarbij hoort: ’the good, the bad and the ugly’.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mij, dankzij een liefdevol duwtje in de rug van Simone, heb durven overgeven. Het heeft me ontzettend veel gebracht.

_____

Heel leuk en verhelderend. Mijn doelstelling gehaald en mooi gereisd Duidelijkheid, rust,
_____
De sfeer tijdens de truffelceremonie was warm en veilig, gezellig en gemoedelijk. Ik heb de ceremonie verhelderend en als een opluchting ervaren. Bij de emotionele momenten heeft de warme en liefdevolle begeleiding mij geholpen. De truffelceremonie heeft mij inzichten, dankbaarheid en verantwoordelijk opgeleverd. Een zuivering van hart en ziel.

_____
De sfeer was heel erg warm, liefdevol. De begeleidster zijn 2 engeltjes. Hoe ik de ceremonie heb ervaren? Heel hoog de bron aanrakend, de zuiverheid, het geheel. Aanbeveling op een schaal van 0-10 (o= zeer ontevreden) en 10 (zeer tevreden): 100!

_____

De truffelceremonie was heel fijn, na mijn gevoel van het onbekende was ik snel gerustgesteld en klaar om de sessie te volgen. Het is vernieuwend, go beyond, en voor mezelf helend, er is een oude wond genezen.

_____

Mijn reis was heel verhelderend. Tijdens en na de reis kon ik loslaten en mezelf zijn. Het voelde even alsof mijn innerlijk kind weer schreeuwde; het was vrolijk en luchtig. Het gaf me kracht om te bedenken dat het eigenlijk allemaal niet zo uitmaakt en dat het niet nodig is om zo zwaar te blijven tillen aan alles. Die kracht blijf ik met mij meedragen. Het geeft een bevrijdend en goed gevoel. Bedankt!

Betalingsgegevens en annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Indien een deelnemer de deelname aan een activiteit wil annuleren, dan zijn hier de volgende kosten aan verbonden:
a. Bij annulering deelname (ongeacht de reden) tot 2 weken voor de datum van de activiteit wordt 100 Euro p.p. in rekening gebracht. 
b. Bij annulering deelname (ongeacht de reden) tot 1 week voor de datum van de activiteit wordt 150 Euro p.p. in rekening gebracht. 
c. Bij annulering deelname (ongeacht de reden) korter dan 7 dagen voorafgaand aan de activiteit wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. 
d. Als door onvoorziene omstandigheden een activiteit door Sivana moet worden geannuleerd, worden reeds betaalde bedragen gerestitueerd.

Wat een tocht heb ik gemaakt… je kunt geen mooiere reis als dit aan jezelf cadeau geven… een innerlijke queeste, zo diep in jezelf….
Nog nooit ben ik zo diep in mijn eigen kern geraakt. 
Nooit gedacht dat er zo een kwaadheid in me zat.  
Ook mooi hoe ik de kracht van het vrouw zijn mogen ervaren heb.
Lang geleden dat ik me zo rustig gevoeld heb zoals vandaag. 
Thuis zijn er ook al gesprekken gevolgd.
Maar mijn zoektocht naar mezelf is nog niet ten einde.  Ik wil nog dieper in mezelf graven. Sowieso kom ik terug.

Super bedankt voor jullie begeleiding en het creëren van een veilige omgeving. 
Ik vond het rete spannend, eng en verdrietig het eerste gedeelte, maar door jullie aanwezigheid en fijne woorden kwam ik erdoorheen.
Ik heb het gevoel dat ik mij nu rustiger voel rondom verlies.
Mijn reisje eindigde gelukkig luchtig! Ik vond het bizar hoe mijn onderbewustzijn aan de gang was en mij dingen liet zien die prachtig waren! Vooral de mandala discobal lichtjes op het plafond, haha.

Ik vond het een hele fijne en aangename reis. De muziek was heel fijn en bracht me naar plekken die ik op voorhand niet voor mogelijk hield.
Super interessant om die zien wat de truffel voor je in gedachten had en wat er zelf in je hoofd allemaal speelt. Ik vond het een fijne en hele mooie reis.
Het was een goede balans in ondersteuning en het je zelf te laten ervaring hoe dingen gaan. Precies wanneer ik het nodig had kwam Simone naar me toe en dat vond ik heel aangenaam.

Ik heb een hele mooie reis mogen ervaren. Ben super blij dat ik dit gedaan heb en had wel wat antwoorden gekregen waarvan ik ze eigenlijk wel al wist.
De bevestiging is wel fijn.

Voor mij was het zeker een aangename ervaring. Het belang van de intentie was voor mij allesbepalend. Op de vraag “Wie ben ik?” wist ik niet hoe ik het antwoord hierop ging krijgen maar gaandeweg de reis kwam het uit mezelf d.m.v. pen en papier.  Zwart op wit. De zaken die ik opgeschreven heb, waren geen verrassing voor me, diep vanbinnen wist ik deze wel maar moesten mensen me dit vragen, had ik deze niet kunnen benoemen. Op bepaalde zaken ben ik niet fier of zo wil ik niet zijn en daarmee kan ik aan de slag. De vraag is nu niet meer “Wie ben ik?” maar “Wie wil ik zijn/worden?”.

Het is weer een rijke inzicht gevende reis geweest. Weer een stuk van de familie achtergrond/mezelf/plaatsen belicht. De shit van de familie van mijn vader meer bepaald.

Deze keer mocht ik meer naar duisternis kijken. In het diepste van het donkerste zit een schat verborgen. In wat duisternis lijkt in onze wereld zit de echte wijsheid. Het is duidelijk (tot nu toe dan toch) dat de vrouwelijke thema’s van de familie van mijn vader meer mijn thema’s zijn.

Fantastisch, het was heftig maar oooo zo verhelderend.
Dat mijn verdriet dat ik al mijn hele leven meedraag kon achterhalen met deze mooie innerlijke reis. Ik heb me zo gedragen en steun gegeven dat ik nu verder kan met mijn leven en ik mag zijn wie ik ben. Hartelijk dank hiervoor.

Mijn hart lijkt oprecht meer open te staan of ik meer rust heb om te voelen/horen wat het zegt 😉 Ik heb zowel Tanja vorige keer als Simone als heel liefdevol en betrokken ervaren. Maar ook sterk intuïtief waardoor ze op het juiste moment de passende woorden zeggen of vragen stellen of er gewoon zijn 🙏🏻

Ik kreeg op het laatst vooral het gevoel dat ik ondanks de pijn ook plezier mag hebben, hoef me niet in te houden, ik ben het waard, ik heb mijn eigen leven. Ik hoef niet de rest van mijn leven gebukt te gaan onder het verlies dat ik heb meegemaakt. En dat is ook heel fijn om te weten.

De truffelceremonie heeft mij inzicht gegeven dat ik meer mag gaan lachen, spelen, leven, dansen! Dankjewel!

De prive truffelceremonie was mooi, rustig, top! Het bracht mij gelijk naar waar ik weer eens wilde zijn, prachtig! De begeleiding was toppie. Op een cruciaal moment liet ze me weten dat ik niet alleen ben. Ik geef de ceremonie, begeleiding, muziek een 10!

Ik heb deze prive truffelceremonie als zeer verrijkend, compleet, geruststellend en veilig ervaren. De sfeer was schitterend, ik voelde me gedragen. Tijdens een moeilijk moment in de reis was er de warme zorg, de zachte steun die alomvattend waren. Simone, jij ben bijzonder! De ceremonie heeft ervoor gezorgd dat ik dichter bij mezelf en mijn emoties ben gekomen. Ik beveel deze truffelceremonie zeker aan!

De sfeer was zacht en liefdevol. De ceremonie heb ik als mooi en rustig ervaren. De warme begeleiding was heel goed met veel liefde. De ceremonie heeft ertoe geleid dat ik dichter bij mijzelf ben gekomen. Ik beveel deze ceremonie zeker aan!

Heel bijzonder. Ik had ervaring met ayahuasca dus ik was een beetje angstig. Echter was niet nodig, want het was 10x liefdevoller. In het begin vond ik het wat lang duren en wilde eigenlijk dat het snel voorbij zou zijn, maar de reis was prachtig en voorbij voordat ik het wist. De muziekkeuze vond ik ook prachtig.

Ik heb de truffelceremonie heftig ervaren maar niet op een vervelende manier. Op een korte tijd is er veel gebeurd.

Voor mij heeft het mij weer geholpen om energielekken te dichten. Ik sta weer steviger in mijn schoenen laat me niet meer leegzuigen door andere mensen of omstandigheden.