Hypnotherapie | Familieopstelling | Helende Reis | Innerlijk kind | Virtuele maagband

Jeetje, wat een geweldige ervaring was dat vandaag en wat voel ik me toch krachtig en rustig.

Super ervaring gehad ❤️
En erg mooie praktijk

TRANSFORMATIE COACHING

Tijdens een transformatiesessie maakt Tanja gebruik van een techniek om zeer snel contact te maken met onderbewuste. Dit is een zeer effectieve en efficiente manier van werken. En het is hierdoor ook heel geschikt voor mensen die het moeilijk vinden naar binnen te keren of mensen die het lastig vinden om te visualiseren. Tijdens de sessies maakt Tanja gebruik van het gedachtegoed van onderstaande technieken:
 • Hypnotherapie
 • Helende Reis
 • Familieopstellingen
 • Innerlijk Kind Werk
 • Touch for Health

HYNPOTHERAPIE:

Dit is een erkende vorm van psychotherapie die er voor zorgt dat je door middel van hypnose in contact komt met het onderbewustzijn want daar is de oorzaak van vele klachten te vinden.

Je eigen gevoelens, gedachten en herinneringen zijn niet altijd makkelijk te doorgronden. Waar komt die stress of angst toch vandaan? Waarom voel jij je onzeker op je werk? Waarom heb je elke keer weer migraine? Waarom slaap je slecht?

Middels hypnotherapie krijg je inzicht in jezelf. Je daalt als het ware af in je onderbewustzijn om dichter bij jouw klachten te komen en deze op te lossen.

Hypnotherapie kan bij vele klachten, zowel fysiek, emotioneel als mentaal, worden ingezet zoals: stoppen met roken, afvallen, angsten, fobieën, verslavingen, migraine, pijnbestrijding, slaapproblemen, stotteren, nagelbijten, traumaverwerking.

HELENDE REIS: overwin angst, depressie en burn-out
Leer hoe je ZORGELOOS kunt leven!

De Helende Reis is een reis naar binnen toe. Het is een diep werkende methode die grote innerlijke bewegingen tot stand kan brengen.

De Helende Reis richt zich op de onderliggende oorzaak van een klacht. Door op dit niveau blokkades op te lossen, komen veranderingen op een diep niveau tot stand. Het zelf genezend vermogen van het lichaam zal worden geactiveerd. Het kan ingezet worden bij bijv. angsten, slaapstoornissen, depressie, burn-out, migraine, gebrek aan zelfvertrouwen, chronische pijn.

De Reis is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar die fysiek of mentaal is vastgelopen en die openstaat voor een oplossing van binnenuit.

INNERLIJK KIND

 Werken met het innerlijk kind is een mooie en zachte manier om op een diep en puur niveau contact te maken met jezelf. Allen zijn we geboren in alle perfectie, alleen gaandeweg is dit gevoel verloren gegaan. We hebben vaak al vroeg in ons leven geleerd onszelf klein/onzichtbaar/onkwetsbaar etc. te maken en we vertrouwen onvoldoende op onze intuïtie. We laten ons gemakkelijker leiden door de buitenwereld dan te luisteren naar ons eigen gevoel.

Tanja is ervan overtuigd dat iedereen alle wijsheid, alle talent en alle kracht die men in dit leven nodig heeft, in zich heeft zitten. Tijdens een sessie van 60 minuten ga je dit weer voelen!

 

FAMILIEOPSTELLING

 Een familieopstelling laat ons zien wat de onbewuste oorzaak is achter ons gedrag. Hierdoor kunnen wij ons op liefdevolle wijze losmaken van hardnekkige patronen.

Veel van onze bekrachtigende en beperkende patronen, overtuigingen en gedrag vinden hun oorsprong in de familie waarin we zijn opgegroeid. Als volwassene functioneren we vaak volgens deze blauwdruk.

Een opstelling geeft verbluffend weer hoe de werkelijke verhoudingen en onderliggende patronen zijn. Het wordt als helend en bevrijdend ervaren en geeft een krachtige impuls voor een fundamentele verandering in je leven.

 

De virtuele maagband, een succes bij overgewicht..

•  In amper drie sessies
•  Resultaat al na eerste sessie
•  Slechts 95 euro per sessie!

Heeft u vaak zin in lekker eten en kampt u daardoor met overgewicht? Voor veel mensen is dit een lastige situatie, waarbij de wens om te eten en de wens om af te vallen onverenigbaar zijn met elkaar.

Vermager gezond en moeiteloos met hypnotherapie

Een virtuele maagband, wat is dat?
Op bewustzijnsniveau kennen we het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Voor het onderbewustzijn echter maakt dit geen verschil. Eenmaal een maagband geplaatst in hypnose zal het onderbewustzijn zich gedragen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Dit resulteert in een vol gevoel nadat je wat gegeten hebt. Dit volle gevoel zorgt er weer voor dat je geen zin meer hebt om iets te eten waardoor je dus eigenlijk minder eet. Dit heeft tot gevolg dat je minder calorieën binnenkrijgt waardoor vetreserves aangesproken worden en je dus zult gaan afvallen.

Bij het plaatsen van een maagband wordt de maaginhoud geringer. Het is een prima methode als je te veel eet.
Aan de virtuele maagband zijn geen risico´s verbonden. Het is een veilige methode die werkt indien je voldoende gemotiveerd bent, dat is logisch.

Ben je klaar voor een definitieve omslag in je leven?
Om een gezond eetpatroon aan te leren zonder veel moeite?

Op een natuurlijke en gezonde manier jouw ideale gewicht bereiken?

Hoe gaat het in zijn werk?
Het traject bestaat uit 3 behandelingen.

Op de eerste afspraak vindt een intake plaats. Hier wordt uitgelegd wat je mag verwachten en wat wij van jou verwachten. Aansluitend vindt de eerste sessie plaats met als doel je te laten wennen aan het fenomeen hypnose.

Op de tweede afspraak wordt de virtuele maagband aangebracht waarbij er een simulatie plaatsvindt van een echte operatie, dit om de gegeven suggesties goed te verankeren in het onderbewustzijn. Tussen de 1e en 2e behandeling zit een periode van 2 weken.

De derde afspraak vindt 4 weken plaats nadien. De resultaten worden doorgenomen en vindt in een sessie het bijstellen van de virtuele maagband plaats en waarom je overgewicht had. Het zorgt ervoor dat er geen compensatiegedrag gaat plaatsvinden.

Maak jouw afspraak bij Tanja Verheijen.

Interesse?
Dit zijn de mogelijkheden:

Een gratis gesprek
Het kan fijn zijn om vantevoren te voelen of ik de juiste persoon ben voor jou in dit gesprek of misschien heb je nog vragen. Hiervoor bied ik een gratis, volledig vrijblijvend gesprek aan. Dit kan telefonisch of via Zoom. Boek jouw telefonische afspraak via onderstaande button.

Plan een afspraak
Wil je direct een afspraak plannen? Dat kan via onderstaande button.

Tanja Verheijen

 • Journey Practioner Brandon Bays (Helende Reis)
 • Familieopsteller (privé of groep)
 • Gediplomeerd Hypnotherapeut
 • Transformatie coaching
 • Innerlijk Kind Werk
 • Touch for Health

stuur email

+31654927674

Reviews

“Door The Journey, liefdevol begeleid door Tanja, heb ik meer zelfinzicht en inzicht in bepaalde situaties gekregen. Hierdoor voel ik mij meer bevrijd en ervaar innerlijke rust.”